Toysdaily 玩具日報

查看: 8109|回復: 19

PSP Winning Eleven 10 已經出街啦~~!

第一時間買左, 等番工果陣update 上2.82就可以玩下啦~~~:)

[ 本文章最後由 黃金雙子薩卡 於 14-12-2006 10:19 PM 編輯 ]
聽同事講除左多左個mode,其他同winning9一樣....吾知真吾真:?
原文章由 自由之翼 於 14-12-2006 10:00 PM 發表
聽同事講除左多左個mode,其他同winning9一樣....吾知真吾真:?

最少多左master league玩就夠啦~~~:shy:
我想知d人係咪都係咁飄姐......winning9 d人好似係水上面行咁.......
原文章由 米蘭 於 14-12-2006 11:42 PM 發表
我想知d人係咪都係咁飄姐......winning9 d人好似係水上面行咁.......

差不多一樣.
原文章由 黃金雙子薩卡 於 15-12-2006 12:29 AM 發表

差不多一樣.

唔係ma...我仲起sony訂jor tim....
原文章由 米蘭 於 15-12-2006 12:41 AM 發表

唔係ma...我仲起sony訂jor tim....

:cool:
我想問d 人名洗唔洗又要自己改返英文, 大頭時似唔似真球員呀? :)
原文章由 nesidoh 於 16-12-2006 02:29 AM 發表
我想問d 人名洗唔洗又要自己改返英文, 大頭時似唔似真球員呀? :)

無真實球衣= =我玩winning10美版,即係PES6
不過上網有個save係for真實隊徵,隊名同人名,可惜仲未有真實球衣~好過無~
原文章由 arthur 於 16-12-2006 09:59 AM 發表

無真實球衣= =我玩winning10美版,即係PES6
不過上網有個save係for真實隊徵,隊名同人名,可惜仲未有真實球衣~好過無~

有d隊有真實球衣~
都幾易玩.....d人走位比上集正常好多
Oh I wanna get it... But still dunno if I should get Winning or PES
琴日出左去睇, 有成三大個version, 有美版啦, 日版有兩個, 個中村封面勁吸引, 不過係2 區, 唔敢買, 最後買左行貨version (多人玩呢個version, 連線無咁煩)

今期d load 碟速度都係慢, 不過可以接受, 畫面無睇錯的話, 球場係大左, 睇到o既人多左

d ai 好左, 係個龍門有時怪d, 會忽然甩手

最衰都係仲未有旁述, 好過無o既就係入球會出一句聲"goal!!!" 咁law

好, 開波!!!
冇旁述真係唔想買了..........
原文章由 nesidoh 於 17-12-2006 01:36 PM 發表
最衰都係仲未有旁述, 好過無o既就係入球會出一句聲"goal!!!" 咁law

仲未有旁述,哩點好失望啵!!

:no::no: