Toysdaily 玩具日報

查看: 7586|回復: 21

龍珠組立式大猩猩問題

我係皆旺同某拍賣場見到龍珠組立式大猩猩價錢只係$22x聽聞之前唔係咁平嫁喎,點解宜家會係呢個價既呢?好似好抵玩喎.我好耐冇留意玩具資訊啦......
頭像被屏蔽
in's point咁寫的...

假亦真時, 真亦假....:34: :34: :34:

回覆 3# 的文章

你都留意到...:73:
原裝要抽獎才有,出面炒到過千。
所以... ...
真假也好,老鼠貨也好,靚唔靚也好,
買唔買,自己決定。:51:

...價錢令人心動...:52:
原帖由 吉田龍一 於 1-5-2008 10:38 AM 發表

可能係假尼既:45: :45:

不是可能,100%是老番啦.
原帖由 apc 於 1/5/2008 10:41 發表

好句:p
:60: 1 牛變2魚, impossible !!!!!
頭像被屏蔽
他們以「複件」名義事無忌彈在舖面同鴉烏擺賣, 當有人問有D狗賊係咪正版時, 他們就強調「有金色証紙, 你話呢?」避而不答:blame:

睇住D舖一間又一間開始賣老翻, 真係有D心up.........:42:
原帖由 toysbear 於 1-5-2008 11:47 AM 發表
原裝要抽獎才有,出面炒到過千。
所以... ...
真假也好,老鼠貨也好,靚唔靚也好,
買唔買,自己決定。:51:

?v=0

http://farm3.static.flic ...

多謝咁多位既意見
請問呢一隻係咪正貨?
原帖由 apc 於 1-5-2008 10:41 AM 發表

:x
今次真係好大既內心爭鬥既:!
正版:71: 成千銀:cool:
老返:74: 兩魚多少少:49:
雖則正版質數好好多,但都係買舊野放係到啫!!:30:

買唔買真係睇自己喇:36:
Wanchai 188 said it's "正版"??? Can't image that big shop (the biggetst one in 188) could say this...