Toysdaily 玩具日報

曇花一現的騎士~CODE GEASS LANCELOT~

我覺得呢套野,重點都唔係機械人身上∼∼
不過有機械人,即係有機會加入機戰行列咁解∼∼:36:
最好性價比應該係Off Shoot,關節加色水都唔錯,黎緊仲有其他機體會出:73:

MEGAHOUSE : 太細隻,細得黎貴,上色一般(油出界),金色偏橙,最早出始終差d

Compete Model : 比模型大些小,一樣有兩條黑線付送,多左detail位,心口兩粒野可以打開,駕駛倉內籠有上色(讚)
白色為珍珠閃,金色略為咖哩黃,關節活動能力良好,可惜鬆鬆地...
缺點 : 腳位黑色Wheel不能轉動,得4隻手(拳+掌),頭也不能太過顎向上(做出發pose有難度)
勝在跟背包,送座送ZERO!!

大大這個post好吸引:handshake:

原帖由 netvigator 於 22-4-2008 02:36 PM 發表
最好性價比應該係Off Shoot,關節加色水都唔錯,黎緊仲有其他機體會出:73:

MEGAHOUSE : 太細隻,細得黎貴,上色一般(油出界),金色偏橙,最早出始終差d

Compete Model : 比模型大些小,一樣有兩條黑線付送,多左detai ...

右邊果隻D色水好似靚D wo,Off shoot?

有冇得淨要隻zero啊:p
原帖由 vivi 於 22-4-2008 16:18 發表
大大這個post好吸引:handshake:

右邊果隻D色水好似靚D wo,Off shoot?

有冇得淨要隻zero啊:p  

模型,噴罐上色

小櫻:
多謝你的故事介紹,現在整理緊血派量產機的相片.

無聞:
加翻d線就一流了!
我都估之後會有飛行器的版本.

柯柏文人:
thank you!!

原罪:
真係連環下毒,驚毒唔死人,不過這幾天真係無時間出去搵來看,過兩天再先啦.

mryan:
個個都咁講,真係要搵來睇睇先.

happy_prince_07:
第2季好似叫R2,不過我先要搵到第一季先...

layman :
多謝介紹.

Vince:
兩個版主一齊落毒咁比面??
THANK YOU推介,有時間會搵來睇睇.

Kenshiro:
我都等緊其他款,現在好似一個月一隻可以慢慢來.

連敗兄:
...你想騎劫我個POST...講笑
另一款玩具感覺上有D肥仔,所以看了一會還是放棄了.不過其他機械設定都幾吸引,希望快D有玩具啦.

鴨仔:
不過D機械設定又幾OK ,睇埋故事中的人物有幾吸引先.

netvigator:
多謝介紹,我都應該會繼續OFFSHOOT系列,另一個版本用珍珠色其實我不太喜歡,總覺得機械人用回純白好睇D.

vivi:
THANK YOU!
好像3隻都不是OFFSHOOT,因此手掌不是這樣的.
原帖由 warxv 於 23-4-2008 12:31 AM 發表
Vince:
兩個版主一齊落毒咁比面??
THANK YOU推介,有時間會搵來睇睇.

我地 膠叉感染 ... 呀 ... 唔係 ... 係 交叉感染 ... 之後再傳出去 ... :p
原帖由 warxv 於 23-4-2008 12:31 AM 發表
連敗兄:
...你想騎劫我個POST...講笑
另一款玩具感覺上有D肥仔,所以看了一會還是放棄了.不過其他機械設定都幾吸引,希望快D有玩具啦.

俾您知道左tim~~~~:p  自己叫人留左未去囉,希望自己個隻快d到手~~~~:DD
Kenshiro:
我都等緊其他款,現在好似一個月一隻可以慢慢來.

個問題係灰藍色果D Nightmare, 睇完套劇會有量產嘅危機 :69: :69:
how tall is it?? and the pics are so cool!:71:
我都中呀.....

轉貼自toyslogic.com
看過實物真係好正
Vince:
直情係交叉感染啦,攪到我都想搵套來睇下...

連敗兄:
唔洗急,下個月又有新款了,等埋攞都可以wo.

Kenshiro:
有d咁事,我喜歡量產機wo!你地越講越想睇...難道這是天元之後另一個"局"?

山治:
...一時唔知點答,大約同mia差不多,5~6吋左右.

neo.L:
朋友中左毒就唔好再四處傳染了,咁樣會越來越多人出事的.

olafilz:
呢隻真係ok,買左未?
請問咁多位大大
邊度仲有呢隻?
小弟行過 宇宙船,信和,現時點,太源街,188 都冇哂
:63:
頭像被屏蔽
原來除左offshoot bandai中有另一種..
感邊個好啲呢??:50:
連敗兄:
唔洗急,下個月又有新款了,等埋攞都可以wo.

已經攞左~~~~真係好正~~~~不過我擺黎擺去都擺唔到佢出擊pose~~~~~:unhappy:

原帖由 gonkillua 於 1-5-2008 07:15 PM 發表
請問咁多位大大
邊度仲有呢隻?
小弟行過 宇宙船,信和,現時點,太源街,188 都冇哂
:63:

Offshoot既話,我係九龍灣某商場見到仲有~~~~:)