Toysdaily 玩具日報

樓主: masterprince

. 異 . 物 . 誌 . ( 30 Nov,2009 update )警告: 部份內容可能令人情緒不安

頭像被屏蔽
原帖由 leokawa 於 24-9-2008 09:34 AM 發表

BIGBIG where can find this one :71: thanks:71: :71:

"康講也苦柏邁詳" 搜尋 giger , 得左 , 另外重有個透明版賣添 .......:73:
頭像被屏蔽
原帖由 MAX 於 24-9-2008 01:45 AM 發表
哩隻潰爛BB...係GIGER眾多作品中...最令我有窒息嘅感覺...:69:
第一次睇佢幅插圖時..見到一排潰爛BB已經睇到我皺晒眉....
立體化後依然KEEP到個感覺....背後由造型師追加部份又設計得幾好~~

其實整體外形 ...

一排排的BB其實外觀已經比較正常的了......:he:

頭像被屏蔽
原帖由 原罪 於 24-9-2008 02:09 AM 發表

:no: 我唔見哂佢早期d畫啊~~~~~~~~~~~~~
海報簿、月曆…
得返佢9幾年本書…(不過個時d風格唔喜歡:die: )
係咪恐怖過頭…阿媽掉左我既????:help: :sad:

可能伯母覺得太"不雅" , 當係不良刊物咁掉左.........:70:
點解轉左地頭?:?
算:43: ~
繼續支持:77: 呢度超多正野睇。好多見都未見過。
之前起yahoo見到,原來大大買咗!!:71:
頭像被屏蔽
原帖由 原罪 於 24-9-2008 10:37 PM 發表
點解轉左地頭?:?
算:43: ~
繼續支持:77: 呢度超多正野睇。好多見都未見過。

今朝俾管理層移動..........:56:
無所謂啦 , 都係一樣咁post 姐......:ar:

多謝繼續支持 !!!:77:
頭像被屏蔽
原帖由 廁所仔 於 24-9-2008 10:59 PM 發表
之前起yahoo見到,原來大大買咗!!:71:

而家重有得賣 :73:
推post:43:
有冇人貼過,幾得意!!:66:

原帖由 廁所仔 於 5-10-2008 08:40 AM 發表

GOOD :45:
:blame:  d 人係咪走火入魔呀, d 咁恐怖嘅都買係屋企

仲要影 close up:53:

想嚇死人咩
頭像被屏蔽
原帖由 廁所仔 於 5-10-2008 08:40 AM 發表

有小小反映小弟的心聲 .....:76: ,
唔好打面 , 唔該!  :68:
頭像被屏蔽
原帖由 jv8461 於 5-10-2008 09:56 PM 發表
:blame:  d 人係咪走火入魔呀, d 咁恐怖嘅都買係屋企

仲要影 close up:53:

想嚇死人咩

對一樣野/人專注 , 真係會走火入魔嫁 , 對不好此道者確實會有點驚嚇 , 所以小弟在標題後已加了警告字句 。:38:
頭像被屏蔽
Weland-Yutani Corp. 是甚麼 ??? 此乃Alien系列中所提及到的"公司" , 它是一家管理在太陽系以外殖民星的公司, 掌握各方面的殖民統治和研究 ,並且於星際商務委員會的審查部內佔有席位 , 在地球上擁有各種舉足輕重的資產和地位 。

為追求利潤而願意犧牲尊嚴和生命的無良企業的完美寫照。

每天也用這杯來盛沖咖啡奶茶 , 時刻提醒自己要以此為戒 ..........

GOOD:71: