Toysdaily 玩具日報

{{影碟介紹}}今日一入...^_^"

今日終於都入咗異種4和Leah Dizon DVD 啦!!!   
好彩,異種我入$!!(~
莉亞 / Leah Dizon 靚女入$八八~
莉亞 / Leah Dizon 首批有超大型月曆一個,雙面彩色印刷的,仲係一個月一張靚靚的圖片播,全部都有北半球睇嫁!!

先介紹 異種4 (2007)
隻碟咩收錄都冇,正片時間只有 98 分鐘長播,我覺得短了.:70: :53:

我本人對leah  dizon  有興趣d :46: ;
  可否碟評???thx
原帖由 陳惠敏 於 25-1-2008 00:55 發表
我本人對leah  dizon  有興趣d :46: ;
  可否碟評???thx

我現在有介紹了.:73:
又到 莉亞 dvd 了.:34:   

這套沒有露點成份的,只係說說莉亞成長和她自我介紹加入成人影帶的路程,還包括她多次在會展(車展)出場和客人影相,不過真可惜了,因為呢隻港版dvd...講句真心話,冇野好看的,不過如果你喜歡看模特兒的話,可以一看的,我自己看到一半後...感覺後悔入咗此碟!!!:53:   

不過我就不要緊了,因為我先吧它燒成MP4(PSP專用的片段)後,再放出二手巿場了. :70:

:@ ...................
  but   thx!!!!!!!!!!!!!!
原帖由 DVD迷 於 25-1-2008 02:09 AM 發表

我現在有介紹了.:73:
又到 莉亞 dvd 了.:34:   

這套沒有露點成份的,只係說說莉亞成長和她自我介紹加入成人影帶的路程,還包括她多次在會展(車展)出場和客人影相,不過真可惜了,因為呢隻港版dvd...講句真心 ...

無野好睇係好合理:52:
呢d 係死士先會買
異種甘就去到第4集架啦...wowowo:handshake:
我想要個月歷呀:56: :56:
:71: 入得好~
因為Leah真係冇露過點~~

以為異種去到3已經玩完 , 原來仲有4..........

不過我想睇既反而係破繭天魔(Wishmaster)既第三 , 四集