Toysdaily 玩具日報

查看: 13444|回復: 14

ENTERBAY 龍爭虎鬥-A ver.

昨晚影了少少相. 今晚再影多一些. 先影A ver.

A ver. 配件比較少, 只得兩對手.

好彩也有兩套衫換.

這就是龍哥的三角褲. so sex:35:

開始除衫. 好結實的肌肉. 好man呀!!!!

好自信的龍哥

戰鬥開始. 去吧!

來張背面

也來張大頭相, 面相真的不錯.

最後來張大合照

今次的頭雕比上次進步了. 新 body 的外觀比舊的好看. 最適合用來展示穿三角褲的龍哥.
整體上也有進步. QC也不錯. 我只看了兩盒就OK.
其實面相也不是太紅. 可以接受.
另外三角褲比較細. 好容易走光:35:
若果連關節也能同色就完美了.
這是一隻不錯的FIGURE.:71:
只是比較貴:70:
但也物有所值. :58:
高水准之作!
頭像被屏蔽
現代褲:50: ..............不過真係好正
~:shiny: 很棒的分享:71: ...尤其是那三角褲真是...:p ..每隻都有一定的水準:78:
勁呀......:68:
做得好靚~唔怪得你buy咁多隻:66:
price ....:no: :no:
我都係因為 三角褲 和拳套 才入了 A Version, 出埋洪金寶便perfect 啦!:shy:

講d內文給大家聽,
其實呢對牶套好有記念價值,因為係當年李小龍自己design的,
特別為手指可以露出,方便在自由格鬥訓練時,除了可以保護雙拳外,
仲可以移動手指關節,做到摔跤,關節技等動作

頭像被屏蔽
原帖由 好過去搶 於 17-1-2008 10:53 AM 發表
我都係因為 三角褲 和拳套 才入了 A Version, 出埋洪金寶便perfect 啦!:shy:

講d內文給大家聽,
其實呢對牶套好有記念價值,因為係當年李小龍自己design的,
特別為手指可以露出,方便在自由格鬥訓練時,除了可以保護 ...

真係好慚愧:64:依家先知~
報紙都有講啊~
隻小龍真係正到嘔!:72:
不過唔點得, 一玩一定中硬毒.....會死人的.........:59:
小弟淨係買左A款~!
始終太貴......:42:
不過聽講多人買B款!
可能各爸打之前都買左果兩隻,
所以B款o既表情又好吸引o既~!
但係A款個手套又係極品喎......
天呀!點解要迫我~!:30:
今次面相好似無甘靚喎~!!
原帖由 sanji9093 於 17-1-2008 16:41 發表
今次面相好似無甘靚喎~!!

:what: 小弟就係覺得今次先真正叫掂先出手......
唔通我對眼有問題......:30:
如果李小龍系列係由Hottoys開發嘅話,一定唔會賣得甘貴!都係望下算了。。。:45: :45:
原帖由 Prison 於 17-1-2008 19:12 發表
如果李小龍系列係由Hottoys開發嘅話,一定唔會賣得甘貴!都係望下算了。。。:45: :45:

X1000!!!
不過...相信唔會咁似......(有利有幣...):60: