Toysdaily 玩具日報

查看: 76176|回復: 15

[玩具介紹]我愛大自然!!獸拳戰隊最強激獸大結合!DX吳越同舟獸拳武裝!!

作為新一代戰隊玩具...總覺得獸拳戰隊吸引力的確不濟....
以電動而言,爆龍比佢好玩...(獸拳所有武裝都只是360度轉....無論大象鯊魚蝙蝠黑獅子全部都係轉轉轉....)
以獸形態而言....又唔及百獸/爆龍吸引....(一件大+2件同比例既細...重要冇乜關節....豹子形狀直逼十幾年前既忍者五神合體)
以變形合體而言......又非常簡單....完全唔洗睇說明書....隻變色龍真係.........=_="
雖然係0甘....但我都買0左...真係唔明...
不過...隻狼都幾靚0既...
都係睇相啦...唔識講了....:34:

p.s.出年既炎神重死....都唔知買唔買好了....閃閃發亮大眼睛....:50:

:34:
幾正o~:58:
一個字 好 幾時整個全戦隊動物園?
把劍唔係咁喳既咩?
係DX版既問題,
定係我倒轉左喔?

睇 相 都 OK 好既 ... 但真係點睇都冇入手既意欲 ... :51:
獸拳真係好好睇, 個人覺得緊張過轟轟同百獸, DX來說, 我認為"巨犀"才是精髓~!
等睇"巨犀"+操獸刀個post~!! :34:
幾型!!
作為戰隊FANS的我都無意慾......:44:
very nice, 仲差巨神呀~~~:shiny:
巨神唔入了..........一向電動大0野特色.....得個大字下身活動不能:70:
我愛大自然!
yeah yeah yeah!:43:

大大呀大大…
雖然你彈到隻o野一棟都冇…
不過,不論佢殺氣欠奉…但係就認真cutie有加!yeah yeah!
尤其加埋你個「綠草如茵」的背景…
五隻怪獸出o黎(好似數漏o左隻變色龍添…OTZ)…
曬曬太陽…吹吹風…尤其當五隻怪獸(繼續數漏變色龍!)躺在草地上拉拉筋…
多麼的「寫意」啊!(阿們!)

(虧你諗得出…膜拜…OTZ!)
隻變色龍真係.........=_="
頭像被屏蔽
:71: