Toysdaily 玩具日報

查看: 6419|回復: 16

好~又過一day, 再貼咩X野~

如果你以為"X"等如粗口, 係你地心地唔好先會有咁o既諗法o者:DD :DD :DD

線部隻紫藍色十足GFF feel ^_^
頭像被屏蔽
又有post?:50: 今次滲線轉風格喎:58: ,仲有見到有夾口未補:43:
TO WalkerMachine :我真係照dump gundam fix架...
TO 裝甲仔: 膊頭果度由我啦, 要拆甲丫嘛:help:
ha.. 大大le隻係勁ga:73:
無諗過用唔同colour 滲線.有d層次..唔錯唔錯~
廿一月兄你又放毒:47: 你既出貨量實在太快喇:love:
我已經中晒你d BB既毒...我岩岩至入晒武者7人眾....武者番長....
宜家搵緊你post過既武者零傳系列...:67:
宜家就整緊你無整既武者番長既白凰:36:
整完一定post上黎等廿一月兄你賜一賜教:64:
小弟好想得到前輩既指點:)
頭像被屏蔽
好X!靚呀:71:
:71:
又一件靚靚X骨!:)
不過當裝番啲裝甲後,就乜都見唔到,有啲可惜。:42:
若果拆番開,啲油又會甩。:26:
原帖由 密斯威爾 於 23-12-2007 01:24 AM 發表
廿一月兄你又放毒:47: 你既出貨量實在太快喇:love:
我已經中晒你d BB既毒...我岩岩至入晒武者7人眾....武者番長....
宜家搵緊你post過既武者零傳系列...:67:
宜家就整緊你無整既武者番長既白凰:36:
整完一定p ...

唔好咁講, 有機會大家研究下o者:(
不過我對大大d簽名圖仲有興趣:p
勁~~哩隻我都想砌~
估唔大大, 連頭同心口嘅骨頭都做到咁骨頭:@ , 好X(鬼)細心呀:71: ~~~
可唔可以講下你隻主色黑同白係邊隻色黎嫁???
你噴得好靚呀,我好想知呀=]many thanks=]
原帖由 ivanyu14 於 29-12-2007 09:34 PM 發表
可唔可以講下你隻主色黑同白係邊隻色黎嫁???
你噴得好靚呀,我好想知呀=]many thanks=]

黑色係普通消光黑, 不過用郡氏#116 RLM66 BLACK GRAY做高光位
另白色係#35明灰白做底, #69 OFF WHITE做高光
唔講o野:38: !:71: :71: