Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

重點分享自己SOTA Street Fighter 街霸2個月之成果及主版已轉移到集中討論區

剛去完
yahoo!:65:  

多了咁多 round 3 - 4
還有round 1 少量散貨 / 少量全套
還有round 2 少量散貨
好多round 3 & 4 大量全套 � 散貨
豪拳好似還有1隻

皆旺1/F

豪鬼別色 (@6x)
軍佬別色 (@4x)
拳王別色 (@4x)
司令原色(升晒價@ 6X)

SSP

少量貨
round 1 殺意龍 (@5x)
round 3 櫻別色 (@2x)
round 3 GEN別色 (@2x)

@-->每
報告完畢!:64:

剛入橙色round 4 依吹 (極不值錢round 3 & round 4皆旺1/F亞叔..大量Round 4別色人物), 但幾靚..橙色..算啦無咩做咁就買左啦..平到..

$3x:50:

原帖由 harrywong520 於 21-12-2007 08:44 PM 發表
剛入橙色round 4 依吹 (極不值錢round 3 & round 4皆旺1/F亞叔..大量Round 4別色人物), 但幾靚..橙色..算啦無咩做咁就買左啦..平到..

$3x:50:

e~
我今日入左隻白色依吹~
我覺得除左原色外白色呢款都唔錯~
遲d post相先~
仲要沒平的ken或ryu? 我想買來改
原帖由 潔白紙巾 於 21-12-2007 09:59 PM 發表
仲要沒平的ken或ryu? 我想買來改

邊到會有平啦! 模都無晒啦! 無人會出家啦! yahoo重有黃色/白色..我見重做特價..$9x
原帖由 危險人物 於 21-12-2007 09:43 PM 發表

e~
我今日入左隻白色依吹~
我覺得除左原色外白色呢款都唔錯~
遲d post相先~

你都係街霸亞叔買..白色好似平平..但我入左隻橙色..勁鮮明!!

大大快d post 上黎啦...近期show下美少女先

灰版龍...期待..就黎到港...搵左人幫手..都係一個人!!:63:

頭像被屏蔽
原帖由 harrywong520 於 21-12-2007 10:18 PM 發表

邊到會有平啦! 模都無晒啦! 無人會出家啦! yahoo重有黃色/白色..我見重做特價..$9x

9x咁貴??
ssp係咪仲有殺意龍 5x? 我只要個身, 不過我唔知ssp係邊.:55: ..
原帖由 harrywong520 於 21-12-2007 10:20 PM 發表

你都係街霸亞叔買..白色好似平平..但我入左隻橙色..勁鮮明!!

大大快d post 上黎啦...近期show下美少女先

no~
我係yahoo bid的~
前日去亞叔唔見哂d依吹~_~"
想入隻原色都唔得...................
原帖由 潔白紙巾 於 21-12-2007 11:01 PM 發表

9x咁貴??
ssp係咪仲有殺意龍 5x? 我只要個身, 不過我唔知ssp係邊.:55: ..

咁都話貴..白色$22x 日版..yahoo重貴呀:34:
原帖由 危險人物 於 21-12-2007 11:08 PM 發表

no~
我係yahoo bid的~
前日去亞叔唔見哂d依吹~_~"
想入隻原色都唔得...................

可能不是太多依吹啦..重有咁你未入貴左幾十....有一個消息..好不好公開呢.....關於你買左果一隻yahoo bid依吹...算都係吾係羊出黎...都係幾十問題...算
我發覺開始d人搵d特別色...只係街霸女格鬥家是幾靚:71:
原帖由 harrywong520 於 21-12-2007 11:41 PM 發表

可能不是太多依吹啦..重有咁你未入貴左幾十....有一個消息..好不好公開呢.....關於你買左果一隻yahoo bid依吹...算都係吾係羊出黎...都係幾十問題...算

係唔係有什麼驚人既秘密??
原帖由 危險人物 於 22-12-2007 09:59 AM 發表

係唔係有什麼驚人既秘密??

都吾咩不過..有想講又吾想講..有人話比我知..又不知可不可信..但講出黎吾想影響到人所以吾講..重知如果買round 4 直接去街霸叔到買就得..重平10幾哈哈