Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

重點分享自己SOTA Street Fighter 街霸2個月之成果及主版已轉移到集中討論區

頭像被屏蔽
我都想搵隻豪拳,黃色豪拳
原帖由 PowerMan 於 18-12-2007 12:40 AM 發表
玩具搜尋者世上多的是,但~真正~既玩具又有幾多??

:71: :71: :71:好似欠一隻舊版神人...有就型晒啦

原帖由 魚旦 於 18-12-2007 01:35 AM 發表
你似乎淨係強調自己有錢....

其實吾係! 我有一個慣性是買了玩具是不會開黎玩!! 我自己都不知點解! 我買左street fighter 只開左一隻神人玩...之後放左係公司, 大家其實我不是好有錢...只不過我只是喜歡搜尋:71:

:64: sorry !各大大!我是一個玩具搜尋者!:64:

主版已轉移到玩具主題集中區:63:
bigbig!! where can I find 原色GEN... 2nd hand is ok!!!!!
pls help!!!!!!!:80:
原帖由 pierreinhk 於 18-12-2007 05:56 PM 發表
bigbig!! where can I find 原色GEN... 2nd hand is ok!!!!!
pls help!!!!!!!:80:

yahoo都有二手及別色都好平..ssp都係$3x 有興趣pm我

咁平心而論...有人賺到錢都唔會洗啦
咁買玩具唔開都冇mud野
不過買兩set 又唔開先特別
原帖由 henryiny2k 於 18-12-2007 06:20 PM 發表
咁平心而論...有人賺到錢都唔會洗啦
咁買玩具唔開都冇mud野
不過買兩set 又唔開先特別

又因我屋企未加添新display櫃所以是其中一個主要未開之原因!!
原帖由 harrywong520 於 17-12-2007 10:30 PM 發表

其實只是你一個人覺得可悲, 但作為儲家的我無所謂, 我只用錢買而不玩玩的! 錢不是一個問題!但是只要我想買就得

你好,錢我一樣都好多,分分鍾多過你,但我買左無論點都會拆左距
五好以為自己好有錢。
有尼種念法注定你本身都系一個可悲的人!
講真你尼堆垃圾感堆系度既野,其實五系值好多錢
尼度大把人多過你有錢過你,做人就五好做井底蛙,
頭像被屏蔽
我會覺得,有陣時如果因為無地方擺放而放棄買入心頭好,
第日想搵返會更難。
都唔知為乜買禁多。
買左又唔玩。
會系甘買同一類玩具但又絕不拆黎玩噶人,正常黎講,除左玩具店之外,我諗唔到其他野。
甘除左買呢類lum價Sota外,你仲買咩呢?

原帖由 adisoncharm 於 18-12-2007 08:43 PM 發表
講真你尼堆垃圾感堆系度既野,其實五系值好多錢
尼度大把人多過你有錢過你,做人就五好做井底蛙,

點都好啦!如果有咩得罪你的話!講一句sorry先!最重要因我屋企未加添新display櫃所以是其中一個主要未開之原因!!