Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

重點分享自己SOTA Street Fighter 街霸2個月之成果及主版已轉移到集中討論區

原帖由 mr.elljay 於 18-12-2007 10:45 PM 發表
都唔知為乜買禁多。
買左又唔玩。
會系甘買同一類玩具但又絕不拆黎玩噶人,正常黎講,除左玩具店之外,我諗唔到其他野。
甘除左買呢類lum價Sota外,你仲買咩呢?

點都好啦!如果有咩得罪你的話!講一句sorry先!最重要因我屋企未加添新display櫃所以是其中一個主要未開之原因!!

不如睇下我窮人d 相 各位大大比d意見

之前po左 但係一po 就轉左去 第二度 都冇見到 有大大 回應下 唔係差到唔想睇掛 
比少少意見我 去下次影靚d

點解 我影唔到有 深度 和距離感   好想知怎影可以真實少少 用的係 普通dc
我個人就覺得係背景問題.....另外姿勢同角度都好似淨少少咁.....
當然呢個只係個人睇法....
原帖由 deathscy 於 19-12-2007 01:44 AM 發表
之前po左 但係一po 就轉左去 第二度 都冇見到 有大大 回應下 唔係差到唔想睇掛 
比少少意見我 去下次影靚d
http://farm3.static.f ...

第一次都幾好家啦!!! 加油努力呀!!!!
原帖由 Hikari 於 17-12-2007 05:27 PM 發表
仲差豪拳, 我就齊人囉.
仲有隻SAKURA, 變左胸像...:56:

SAKURA見到yahoo有你去睇睇
發覺春麗見街已無貨啦!!!外國價貴咁多!!!春麗罕有地位升級:36:
之前個post搬左去第二度即刻靜哂~
重貼返隻vega先~

原帖由 危險人物 於 19-12-2007 11:45 AM 發表
之前個post搬左去第二度即刻靜哂~
重貼返隻vega先~

http://i42.photobucket.com/albums/e319/zetagundam/sota%20st ...

型到爆呀!!!:50: 我的至愛
YAHOO 青狼炒價!!!:50: 3xx
今日去左好多地方round 1 原色龍 都清了很多啦:50: ..旺角只有一至兩個地點先有,重只得1隻半隻
重點尋找灰版龍
之前個post無左:? 灰版龍未見過
原帖由 maxwell22 於 20-12-2007 12:20 AM 發表
之前個post無左:? 灰版龍未見過

主版已轉移到集中討論區 不是無左,另外灰版龍極珍貴呀!搵不到呀
原帖由 pierreinhk 於 18-12-2007 05:56 PM 發表
bigbig!! where can I find 原色GEN... 2nd hand is ok!!!!!
pls help!!!!!!!:80:

我之前話左比你知你有無去睇呀