Toysdaily 玩具日報

查看: 6818|回復: 16

[討論]關於1/6拉打頭像~

想請問各位大大其實呢條line開唔開得過~?

出part 2果陣我都中中地架喇, 但原本過左一排都冇事..
但因為知道part 4會響1月出, 條癮又起番, 仲愈黎愈勁:63: ...
所以心郁郁想追番之前果3 part

但對於一個學生黎講一part既價錢都真係幾係野...

所以想問下各位大大呢條line抵唔抵開~~~?

(打左好長既文tim:35: )
學生仔唔好玩勒:45:  要齊4part + 什麼 特別 限定 動輒幾千
學生哥既話散抽會好d :80:
一套最少5魚幾真係好頂唔順

假如1個月多d既零用錢夠買一set既話就去買啦
當然唔可以唔食lunch黎儲錢買啦 (呢個我真係試過,千奇唔好制:70:
回上面兩位大大, 我都計過下數~
如果真係唔食lunch就得~

我都有諗過好唔好慢慢逐隻買番黎會好d...
但其實散買咁多隻加番埋仲可能會貴過一次過入一套...

加上已經再版過一次, 都唔知會唔會再出, 驚會後悔...
因為睇落真係好靚:30:
part2既話紅磡奇趣有大量原box8粒賣 (好似3魚有找:(
原帖由 joveinhk 於 16-12-2007 09:25 PM 發表
學生仔唔好玩勒:45:  要齊4part + 什麼 特別 限定 動輒幾千

學生仔唔好玩勒 ... 500% agree !!
原帖由 TRYY 於 16-12-2007 09:40 PM 發表
part2既話紅磡奇趣有大量原box8粒賣 (好似3魚有找:(

竟然仲有大量:47: !?

但...其實紅磡奇趣係點去架? 附近有冇火車站果d~?
原帖由 left1221 於 16-12-2007 09:49 PM 發表

學生仔唔好玩勒 ... 500% agree !!

原本都忍到, 但佢d角色愈黎愈正:26: ...
原帖由 殺仔 於 16-12-2007 09:58 PM 發表

竟然仲有大量:47: !?

但...其實紅磡奇趣係點去架? 附近有冇火車站果d~?

點講好呢:unhappy:

呢個時間小畫家會係最好既幫手:Q

我承認我係美術白痴:50: :50: :50: :50: :50:
原帖由 TRYY 於 16-12-2007 10:13 PM 發表

點講好呢:unhappy:

呢個時間小畫家會係最好既幫手:Q

我承認我係美術白痴:50: :50: :50: :50: :50:

哈~勞煩哂大大了~
起碼都知可以搭火車去到, 我再搵搵地圖吧~~
原帖由 TRYY 於 16-12-2007 09:40 PM 發表
@@ 佢放左係邊呀  唔多覺眼既
原帖由 gsum 於 16-12-2007 10:37 PM 發表
@@ 佢放左係邊呀  唔多覺眼既

正門一入
咪見到成堆高達模型
右邊就bb戰士,拉打頭 1/2版 ,之後有再右邊小小既地下就會有一橫拉打頭part 2抽
同小弟一樣經濟成大難題既同道中人,係呢度想奉勸你一句,散買自己鍾意既頭就已經ok la,唔鍾意個d(如果你要齊全套既話)只會愈睇愈疑眼,因為明知自己冇錢,都買d自己唔鍾意既?

小弟計番買大套再散賣唔鍾意既款式出去,埋數之後發覺,手頭上每隻都同自己睇住個市散買既近乎一樣:68: 初初諗住買set會抵,但其實買set,每隻平均都要五草野,係「抵極有限公司」:79:
今日都見到肥趣有大量 part2 原盒, 三舊有找. 未買既大大快手.:71:
原帖由 殺仔 於 16-12-2007 10:26 PM 發表

哈~勞煩哂大大了~
起碼都知可以搭火車去到, 我再搵搵地圖吧~~

係就係去到... 不過行 ge 話都幾遠水路下...
:(

我建議你唔好開呢條 line 喇...........................

不過其實你問得 , 你都預左自己玩硬嘎啦~
爭在你想搵人認同你 je...
都講多無謂了 =__________="