Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂限 METAL ROBOT魂(Ka signature) 全裝甲百式改 & 百式改

METAL ROBOT魂(Ka signature)<SIDE MS> フルアーマー百式改&百式改
ABS&PVC&ダイキャスト製可動フィギュア
全高:約140mm
主な商品内容:本体、交換用手首左右各4種、交換用頭部、フルアーマーパーツ一式、ビーム・サーベル柄×2、ビーム・サーベルエフェクト×2、ビーム・ライフル、バックパック、ロング・メガ・バスター、専用台座一式
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:24,200円(税込)
2024年8月発送予定
https://tamashiiweb.com/item/14859/

除到甲又有吸引力喎~
一時間手指不受控制訂咗
stonekeung01 發表於 29-2-2024 07:18 AM
METAL ROBOT魂(Ka signature)<SIDE MS> フルアーマー百式改&百式改
ABS&PVC&ダ ...

有得換裝又估佢唔到喎! 但個價....

愛不足我就唔會格硬黎, 等睇YOUTUBE算了
熱狗OO 發表於 29-2-2024 01:17 PM

愛不足我就唔會格硬黎, 等睇YOUTUBE算了 ...

一早就話肯定有得拆甲唔駛慌㗎啦 個價比預期低咯,以為佢踏入24年夠膽飚上3萬円添,畢竟普通anime都敢衝上1萬
熱狗OO 發表於 29-2-2024 01:17 PM

愛不足我就唔會格硬黎, 等睇YOUTUBE算了 ...

Mr魂有得甩甲唔算貴喎,你㩒下計算機……

主要係無愛, 卡通都無出, MSV之嘛, 無儲開MSV喎; 我都覺得機設型既, 但型就買咁死得喎  發表於 29-2-2024 02:55 PM
Hawk 發表於 29-2-2024 02:21 PM
Mr魂有得甩甲唔算貴喎,你㩒下計算機……

隻命運單本體都差唔多18000-20000円;計埋宙斯甲都唔止呢個價啦⋯⋯咁計呢隻算幾抵玩嘎啦

港魂
METAL ROBOT SPIRITS (Ka signature) <SIDE MS> FULL ARMOR HYAKUSHIKI-KAI&HYAKUSHIKI-KAI
https://p-bandai.com/hk/item/N2726402001001

有得拆甲,買
訂到,安心。
孤仔都開了訂
可拆甲生產成本低啲,只需將甲起新模,而且變相將百式改再版,之前冇買嘅可能會買兩隻,一箭三鵰。
CD-ROM 發表於 1-3-2024 10:12 PM
可拆甲生產成本低啲,只需將甲起新模,而且變相將百式改再版,之前冇買嘅可能會買兩隻,一箭三鵰。 ...

之前出果隻係量產型百式改,唔係今次呢隻百式改喎?師兄不妨睇真D,機身好多位都唔同㗎︰
THOUTHER 發表於 1-3-2024 10:41 PM
之前出果隻係量產型百式改,唔係今次呢隻百式改喎?師兄不妨睇真D,機身好多位都唔同㗎︰
...

係,好多位都唔同,重新設計。 手腳盤骨位都唔同。
James_Cheese 發表於 4-3-2024 01:05 PM
係,好多位都唔同,重新設計。 手腳盤骨位都唔同。

基本上量產百式改除左肩同頭同冇左對翼外,成隻都係原版百式。