Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2024年1月 METAL ROBOT魂<SIDE MS> RISING FREEDOM GUNDAM 飛昇自由高達

改圖

對比之下 我知點解外型怪怪地 個膊頭太高了
睇完seed freedom D機先知呢部係最靚最重新設計…
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
antohny01087 發表於 26-1-2024 11:04 AM
睇完seed freedom D機先知呢部係最靚最重新設計…

好樣過HG好多架喇

哇, 岩岩去過毛瘡, 海量喎! METAL ROBOT魂喎!!?

我自有認知以來都未見過METAL ROBOT魂咁多貨既, 唔睇清楚差D以為係HG飛昇大貨 (咁HG的飛昇依家都係大貨的)

一定跌穿召股價, 岩岩WHATSAPP智障界沈大屍, 佢話$999就100%, 先睇第一個防守線$888
熱狗OO 發表於 26-1-2024 02:52 PM
哇, 岩岩去過毛瘡, 海量喎! METAL ROBOT魂喎!!?

我自有認知以來都未見過METAL ROBOT魂咁多貨既, 唔睇清楚 ...

跌到500考慮入隻

賣左幾年到依家仲輕易見到既MR魂WING ZERO最低都無見過5字喎
唔知點解, 冇兩劃嘅口罩總是睇唔慣, 除了Z外
好冇面罩的T車咁,睇極都唔慣,好似好無奈地比人封住個口咁
熱狗OO 發表於 26-1-2024 05:35 PM
賣左幾年到依家仲輕易見到既MR魂WING ZERO最低都無見過5字喎

偶然見到carousell 有,不過WING ZERO真係唔靚,冇以前TV果種厚重感,改到吸引唔到後生,又吸引唔到以前果班
go-go321 發表於 26-1-2024 06:36 PM
唔知點解, 冇兩劃嘅口罩總是睇唔慣, 除了Z外

Gundam Exia 都無兩劃個喎!!

其實我覺得都無乜野姐!!
熱狗OO 發表於 26-1-2024 05:35 PM

wz見過550.....