Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 劇場版「機動戰士 GUNDAM SEED FREEDOM」模型

出Destiny 2.0吧!
網圖, HG 黑騎士小隊 破壞 sample

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
覺得一班敵角同配角機比主角機們仲好睇是我的錯覺嗎....
s0014028 發表於 16-2-2024 06:54 PM
覺得一班敵角同配角機比主角機們仲好睇是我的錯覺嗎....

呢炸黑騎士的機設我覺得好L核突 , 似特攝片戰隊的壞人幹部咁;

即係似一個人著皮套, 完全唔似機動戰士/巨大機械人, 於我納入"插水都唔買系列"
而家啲機設好古怪,全部都係著高跟鞋。 XD
動畫人氣投票中期結果

https://x.com/seed_hdrp/status/1759201101675716752?s=46&t=er7bjrVsfl0uaagIF8aTLw

本帖子中包含更多資源

x
HG 1/144 黑騎士小隊 破壞
価格: 2,970円(税10%込)
発売日: 2024年02月23日
https://bandai-hobby.net/item/5948/

本帖子中包含更多資源

x
stonekeung01 發表於 19-2-2024 04:17 PM
HG 1/144 黑騎士小隊 破壞
価格: 2,970円(税10%込)
発売日: 2024年02月23日

3千YEN.... 相信塊大面積透明斗蓬佔了一定成本
日本PB 已開訂
劇場版公開紀念包裝
HG 1/144 飛昇自由高達 [Clear Color]
HG 1/144 命運高達 規格II [Clear Color]
価格:各2,640円(税込)
2024年5月発送予定

https://x.com/HobbySite/status/1759729644654506237?s=20

本帖子中包含更多資源

x
HG 1/144 黑騎士小隊 破壞 官方preview

https://www.gundam-base.net/staffblog/51544.html

唔好話喎,隻黑騎士模型出得幾好喎
香港上映

本帖子中包含更多資源

x

我同各位寫包單, 一定好睇過MARVEL的蜘蛛夫人
boxart
2024年3月23日(土)発売

HG 1/144 GELGOOG MENACE 格魯古古麥尼斯 (露娜瑪利亞專用機)

HG 1/144 BLACK KNIGHT SQUAD Rud-ro.A 黑騎士小隊 暴風 (葛里芬專用機)

本帖子中包含更多資源

x