Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 劇場版「機動戰士 GUNDAM SEED FREEDOM」模型

他媽的你叫未看的人情可以堪呢?

這包括在日本未看的日本人

你洗唔洗咁快底褲都除晒?
THE GUNDAM BASE TOKYO

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
熱狗OO 發表於 30-1-2024 08:57 PM
他媽的你叫未看的人情可以堪呢?

這包括在日本未看的日本人

咁玻璃心怕劇透
點樣响呢個ACG世界生存呀
ZZGverka 發表於 31-1-2024 01:03 AM
咁玻璃心怕劇透
點樣响呢個ACG世界生存呀

好失敗的MARKETING, 邊有理由咁樣劇透架? 就是對在日本的未入場的日本人都是氣憤

喂, 高達發展至此, BANDAI出乜9D人都會買架喇, 你驚廣告唔夠? 俾著係我為了票房一定不會在首周便爆晒所有設定圖及模型廣告囉, 甚至睇戲時份場刊都唔應該登晒所有機設喇

依次嗰極突擊自由够中二,有兴趣入個來玩

本帖子中包含更多資源

x
stonekeung01 發表於 31-1-2024 09:08 PM

進貢吧!不正常的你們!

本帖子中包含更多資源

x
熱狗OO 發表於 31-1-2024 11:27 AM
好失敗的MARKETING, 邊有理由咁樣劇透架? 就是對在日本的未入場的日本人都是氣憤

喂, 高達發展至此, BAN ...

呢個時代,除非第一日睇,否則你避都避唔到劇透,與其咁不如我自己透晒先兼襯個勢旺賣埋廣告喇。

我覺得笨大咁做亦無可厚非,係驚影響RF同ImJ兩隻機銷情啫

話時話,MSF同IJ2 HG唔錯喎,X Wing IJ算型!
熱狗OO 發表於 31-1-2024 11:27 AM

喂, 高達發展至此, BAN ...

前兩日睇完, 坦白講呢套劇情真係0, 套戲賣點就係一堆SEED梗同超爆嘅戰鬥 (賣模型) 畫面, d梗嘅數量多到劇透極都透唔晒, 個人覺得呢套嚟講劇唔劇透真係冇乜所謂 XD
【將提及部分劇情】導演福田「希望能製作出讓大家好好享受的作品」『機動戰⼠高達SEED FREEDOM』上映首日・首次製作人員座談上映會官方報導

https://hk.gundam.info/news/event/01_13725.html

本帖子中包含更多資源

x
電影只是廣告,玩具才是重點
darkfreedom 發表於 1-2-2024 08:28 AM
前兩日睇完, 坦白講呢套劇情真係0, 套戲賣點就係一堆SEED梗同超爆嘅戰鬥 (賣模型) 畫面, d梗嘅數量多到劇 ...

在日本睇? 及你識聽日文?
熱狗OO 發表於 1-2-2024 12:29 PM
在日本睇? 及你識聽日文?

喺日本睇, 日文唔算叻但基本聽得明講得到, 個人觀後感係非SEED粉想睇「劇情」想睇「高達」可以慳番錢 (預咗嘥錢攞個知字另計), SEED粉睇角色互動睇梗就係唔錯嘅爽片爆谷片, 連某隻神作Game都致敬埋真係一絕 XD
保志總一朗「是充滿製作者和願意等待的各位這18年來對SEED的熱愛的作品」『機動戰士高達SEED FREEDOM』公開紀念舞台問候活動報導

https://hk.gundam.info/news/event/01_13748.html

本帖子中包含更多資源

x