Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 劇場版「機動戰士 GUNDAM SEED FREEDOM」模型

呢 SET 野都被秒殺, 有無搞錯呀!
tsang_20190721 發表於 18-4-2024 04:15 PM
呢 SET 野都被秒殺, 有無搞錯呀!

其實市場上真係好多SEED粉, 雖然我唔係 (我只鍾意某幾款機設)

但你知喇, 好多宇宙世紀道德L成日玩感情勒索, 令SEED系死忠唔敢出櫃, 最終就係銷售能反映真實囉呸
熱狗OO 發表於 20-4-2024 12:02 PM
其實市場上真係好多SEED粉, 雖然我唔係 (我只鍾意某幾款機設)

但你知喇, 好多宇宙世紀道德L成日玩感情勒 ...

完全估唔到會係咁
tsang_20190721 發表於 21-4-2024 11:38 AM
完全估唔到會係咁

閣下是其中一位嗎?

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
對今次的電影麻麻地, 所以唔會去睇!

呸! 買模型唔睇卡通叫高達迷喎? 呸呸呸  發表於 21-4-2024 11:15 PM
熱狗OO 發表於 21-4-2024 07:25 PM
閣下是其中一位嗎?

Shit~~!! 等我仲鬼咁老定諗住無乜毒L去睇,飛都未買呀妖~
熱狗OO 發表於 20-4-2024 12:02 PM

但你知喇, 好多宇宙世紀道德L成日玩感情勒 ...

Seed粉都唔後生喇。

不過I admit, UC死忠仲有極端軍武L有時真係好鬼討厭。
WonderJimmy 發表於 22-4-2024 12:17 AM
Seed粉都唔後生喇。

不過I admit, UC死忠仲有極端軍武L有時真係好鬼討厭。

係, 當年約1X歲左右睇的死小孩今日都三十幾 ....

UC軍武L只係落後於時代的維園阿伯或道德塔利班
WonderJimmy 發表於 22-4-2024 12:17 AM
Seed粉都唔後生喇。

其實鍾意咩作品真係個人自由, 自己鍾意就唔俾人唔鍾意 或者 自己唔鍾意就笑9鍾意嘅人冇 taste 兩種行為一樣討厭, 作為動漫迷我每期新番都會喺d grp傾傾講講, 但總會時不時有d on9仔見你個 comment 多幾個 like 就出嚟包拗頸真係超煩, 一百個人講一百種唔同意見但互相尊唔得嘅, 係都要將自己主觀意見當成唯一真理逼你 surrender, 口講擁抱民主自由實則偏愛專制獨裁~~
HG 1/144 強人舒特洛姆 (亞古尼絲專用機)
価格: 3,190円(税10%込)
発売日: 2024年04月27日
https://bandai-hobby.net/item/6062/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
HG 1/144 強人舒特洛姆 (亞古尼絲專用機) 官方preview

https://www.gundam-base.net/staffblog/53633.html

隻強人同勇士都ok喎,尤其勇士,平啲先入手
 樓主| 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
HG 1/144 強人舒特洛姆 (亞古尼絲專用機) 日本報告
https://schizophonic9.com/re8/hgce_gyanstrom.html

發表於 5 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
睇完套戲,戰鬥場面真爽!