Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Carbotix合金 shin getter one 真三一萬能俠 1號

mchwong2 發表於 8-11-2023 12:08 PM
Threezero嗰隻已經肉酸到無人提haha

我有入手3zero果隻,如果你接受到佢個身材,其實好低玩,賣1K,高可動,多合金夠重手。
ToyKnife 發表於 8-11-2023 10:28 AM
OH right~! 完全忘記了。ThreeZero仲要有兩隻色~!
咁真係好多真三一。。。。。。 ...

所以真係好多真三一,麻煩各廠商唔好再出真三一出其他野好過。
hinaoi 發表於 7-11-2023 12:20 PM
你咁講就唔啱啦,如果嗰隻係垃圾,咁MB嗰隻公認廢嘅咪連屎都不如? ...

MB我都有,只係股關節出事,其他所有野根本完勝過ccs
D700 發表於 8-11-2023 02:44 PM
MB我都有,只係股關節出事,其他所有野根本完勝過ccs

兩隻都有,認同師兄講法
熱狗OO 發表於 7-11-2023 10:23 PM
本來覺得個樣不甚了了, 但識著燈又OK番少少

CCSTOYS玩性及性價比可以, 我無買係因為個樣實物唔得, 魔改到 ...

CCS 無錯只係性價比可取,又燈又重又大隻,但改得黎唔靚,成隻比例錯哂,地台垃圾,燈其實好煩又著一陣就冇電,色又唔得,可動又唔係最好,個價又唔係最平個隻。。。。

哩隻5pro 等多D spec 如果個價唔太over,應該都走唔到
fallout8 發表於 8-11-2023 12:44 PM
我有入手3zero果隻,如果你接受到佢個身材,其實好低玩,賣1K,高可動,多合金夠重手。 ...

係,其實哩隻都OK既,個人覺得仲好過ccs
Vince 發表於 7-11-2023 09:05 PM
Sky x studio 同 pose+ 都可能會出(不過唔知算唔算「近」年)

三一原本幾睇好pose plus, 但一想起作出貨期,我就走左去買sky 個隻,

因為不知要等到何年何月…………
馬仔 發表於 9-11-2023 08:41 AM
三一原本幾睇好pose plus, 但一想起作出貨期,我就走左去買sky 個隻,

因為不知要等到何年何月………… ...

唔知係唔係我個人問題,我覺得 sky 隻三一有 d 腰長腳短,最大問題係一入就要入埋 黑三一 同 新三一 之後先可以砌到地台。
Vince 發表於 9-11-2023 10:40 AM
唔知係唔係我個人問題,我覺得 sky 隻三一有 d 腰長腳短,最大問題係一入就要入埋 黑三一 同 新三一 之後 ...

地台要有位先放到,再者個台當送。

黑三一同新三一都無戰損甲,但定金一鬼樣,我未必會買另外兩隻,

而且黑三一個頭有D樣衰,隻眼睇極都唔順眼。

而新三一個隻又暫時睇唔到有咩gimmick, 入左一號先再考慮,因為有戰損甲,抵玩!

同感,黑訂左5pro黎緊個隻,新三一就睇下先,反正紅你唔訂都一街都係貨,等佢出左先算  發表於 9-11-2023 06:02 PM
馬仔 發表於 9-11-2023 11:30 AM

黑三一同新三一都無戰損甲,但定金一鬼樣,我未必會買另外兩隻,

sky隻黑三一對眼好似以前D BB戰士咁,我唔明點解有人話佢面相最好

其實面相最好係SR  發表於 10-11-2023 06:21 PM
馬仔 發表於 9-11-2023 11:30 AM

認同 SKY 得紅三一有戰損甲,其它話OVA 內無戰損,所以唔出,有點偷工減料感覺!
早乙女Getter 發表於 11-11-2023 11:41 AM
認同 SKY 得紅三一有戰損甲,其它話OVA 內無戰損,所以唔出,有點偷工減料感覺! ...

其他兩隻都無戰損甲,理應賣平過紅一號,但為何定價一樣?

當我們傻的嗎?
馬仔 發表於 11-11-2023 02:20 PM
其他兩隻都無戰損甲,理應賣平過紅一號,但為何定價一樣?

當我們傻的嗎? ...

定價不一樣 黑三一 係加咗價,因訂咗
早乙女Getter 發表於 11-11-2023 11:15 PM
定價不一樣 黑三一 係加咗價,因訂咗

唔係掛,無戰損甲仲要貴D, 那裹來的勇氣!?

咁樣就更加唔明,因無兄弟知道為何更貴?
個款唔掂拍埋老仟同MB爭半班,由其關節做得好肉酸