Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] HG 曉擊霸/凶鳥 Mk-III 及限定 AM GUNNER / BOXER

HG限定 HÜCKEBEIN BOXER 商品企劃進行中

https://x.com/hobbysite/status/1769861391333396987?s=46&t=er7bjrVsfl0uaagIF8aTLw

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
stonekeung01 發表於 19-3-2024 07:13 AM
HG限定 HÜCKEBEIN BOXER 商品企劃進行中

呢隻唔玩野食炒都訂喇!

熱狗OO 發表於 19-3-2024 11:31 AM
呢隻唔玩野食炒都訂喇!

睇佢似連埋mk3 一盒過限定
不過重點都係boxer可唔可以變滑板
見Gunner第二次發送日本賣極都賣唔晒仲怕笨大會縮沙添, 希望唔駛等超過一年啦
darkfreedom 發表於 19-3-2024 10:06 PM
見Gunner第二次發送日本賣極都賣唔晒仲怕笨大會縮沙添, 希望唔駛等超過一年啦 ...

港魂台魂大把人想搶都冇,日本賣極賣唔晒?你呃人定你記錯?
ultimawk 發表於 19-3-2024 08:20 PM
睇佢似連埋mk3 一盒過限定
不過重點都係boxer可唔可以變滑板

正想說, 壽屋版做不到, 且看BANDAI發唔發力, 就是換件變型都好呀

為了此 "巨人殖裝" 今日入手MK3了
ZZGverka 發表於 20-3-2024 12:00 AM
港魂台魂大把人想搶都冇,日本賣極賣唔晒?你呃人定你記錯?

一冇呃人二冇記錯, 我喺呢個po 27樓留言成功插隊1月攞貨, 已經砌好display緊係冇影相擺上嚟啫, 喺35樓有講4月第二次發貨一路冇cut過, 之後間唔時上PB望其他嘢時都順道望吓隻Gunner, 真係一次都冇斷過
darkfreedom 發表於 20-3-2024 02:19 AM
一冇呃人二冇記錯, 我喺呢個po 27樓留言成功插隊1月攞貨, 已經砌好display緊係冇影相擺上嚟啫, 喺35樓有 ...

咁你從日魂買運埋黎合共幾錢?
我都見日魂仲有得賣,前提係要搞一大輪野
上星期港魂雖然再開一秒就冇,不過只係轉移哂去旋拍
熱狗OO 發表於 20-3-2024 10:02 AM
咁你從日魂買運埋黎合共幾錢?

我本身住日本, 直接 PB 訂, Gunner 就 PB 價加 770円運費

你就好喇, 可以日日泡泡浴  發表於 21-3-2024 10:55 AM

PB限定 HG HÜCKEBEIN BOXER

HG ヒュッケバインボクサー
ノンスケール組み立て式プラモデル
主な製品素材:PS・ABS・PP
付属品:AMボクサー一式/ヒュッケバインMk-III/武装一式/アクションベース7/ディスプレイベース
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:12,100円(税込)
2024年7月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/2319469/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
見到有人話隻 BOXER 會包埋 MK III,  唔知堅定流呢?
tsang_20190721 發表於 25-4-2024 09:40 AM
見到有人話隻 BOXER 會包埋 MK III,  唔知堅定流呢?

付属品:AMボクサー一式/“““ヒュッケバインMk-III”””/武装一式/アクションベース7/ディスプレイベース

有寫包埋
收到, 謝謝!
p笨個site都down左?