Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] HG 曉擊霸/凶鳥 Mk-III 及限定 AM GUNNER / BOXER

2023秋 宮沢模型展示會

https://hobby.dengeki.com/event/2132739/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
stonekeung01 發表於 7-11-2023 06:08 PM
2023秋 宮沢模型展示會

我用150蚊買到MK2; MK3我估個下場唔會太慘
HG AM GUNNER + SMP R-GUN POWERED

https://x.com/TakanobuTerada/status/1724589097564754430?s=20

本帖子中包含更多資源

x
stonekeung01 發表於 16-11-2023 11:01 AM
HG AM GUNNER + SMP R-GUN POWERED

都訂唔到, 0秒玩完, 佢可以點配都無用
AM Gunner 日本PB而家長期有貨咁, 唔知係咪炒唔起嘅先兆呢 XD
darkfreedom 發表於 19-11-2023 04:59 PM
AM Gunner 日本PB而家長期有貨咁, 唔知係咪炒唔起嘅先兆呢 XD

想問日本PB可以點送黎香港?
darkfreedom 發表於 19-11-2023 04:59 PM

哦係就好呀, 我有MK2, GUNNER平的話我唔介意買,

依家訂過5舊就買唔落
kyostanley 發表於 19-11-2023 10:26 PM
想問日本PB可以點送黎香港?

代購?
btw 啱啱再睇仲有得訂 XD

Link: https://p-bandai.jp/item/item-10 ... Fitem-1000198016%2F
熱狗OO 發表於 20-11-2023 12:01 AM
哦係就好呀, 我有MK2, GUNNER平的話我唔介意買,

依家訂過5舊就買唔落

如果只計訂價同日本國內運費圍番港紙的確唔駛$500, 不過計埋代購食charge同寄香港運費我估唔止$500, 只能寄望日本有貨多時會分d貨俾香港PB啦~
darkfreedom 發表於 20-11-2023 12:20 PM
代購?
btw 啱啱再睇仲有得訂 XD

想問下, 點解我係去唔到日本PB網頁的? 要VPN先可以?
依家經日魂買野, 唔係要有當地 CREDIT CARD 及收件地址先可以購買咩?  
tsang_20190721 發表於 24-11-2023 10:08 AM
依家經日魂買野, 唔係要有當地 CREDIT CARD 及收件地址先可以購買咩?

我係直頭按乜野日本PB LINK都好, 佢會彈左去主頁揀地區, 就算係佢SEARCH度打宇都好佢都會陣返去主頁叫我揀地區
kyostanley 發表於 24-11-2023 10:21 AM
我係直頭按乜野日本PB LINK都好, 佢會彈左去主頁揀地區, 就算係佢SEARCH度打宇都好佢都會陣返去主頁叫我 ...

要用VPN揀日本地區先上到
HG 曉擊霸/凶鳥 Mk-III
HG ヒュッケバインMk-III
価格: 4,950円(税10%込)
発売日: 2024年01月13日
https://bandai-hobby.net/item/5929/

本帖子中包含更多資源

x
stonekeung01 發表於 9-1-2024 04:09 PM
HG 曉擊霸/凶鳥 Mk-III
HG ヒュッケバインMk-III
価格: 4,950円(税10%込)

我的青春, 插水必入系列