Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] HG 曉擊霸/凶鳥 Mk-III 及限定 AM GUNNER / BOXER

ultimawk 發表於 29-9-2023 02:18 PM
玩alpha 真實系我淨係用gunner, 移動高, 射程遠, 命中回避又高
玩OG 兩隻exbein gunner 一隊 all attack  ...

boxer行得太慢,輸出又唔夠高,一人份精神指令太少,未上到前線已經打完嗰版
ultimawk 發表於 29-9-2023 02:18 PM
玩alpha 真實系我淨係用gunner, 移動高, 射程遠, 命中回避又高
玩OG 兩隻exbein gunner 一隊 all attack  ...

我玩左兩次, 當然一次用G另一次用B喇,

你講的好似又係, 但總的來說主角機到最後都唔太突出, 純印象BOXER的機設及招式畫面係有FEEL D

我依家懷疑BANDAI出唔出得番曉撃霸MK1, 個版權唔知嘈夠未
59分己見缺貨..炒狗有沒咁勁.
根本都未有貨就格硬開
熱狗OO 發表於 29-9-2023 02:49 PM

你講的好似又係, 但總的來說主角機到最後都唔太突出, 純印象BOXE ...

一早解決咗metal robot 魂出咗啦
潔白紙巾 發表於 29-9-2023 04:04 PM
59分己見缺貨..炒狗有沒咁勁.

旋轉一大堆$480-$500
一轉手賺舊幾水
正福街
連孤都開 $515.00

PS : 我都會食一隻 $480
熱狗OO 發表於 29-9-2023 02:49 PM

你講的好似又係, 但總的來說主角機到最後都唔太突出, 純印象BOXE ...

因為曉1有MR魂
嘅淺藍V版
30限定封條版
同30th魂限版
B社模型版等下先啦
tsang_20190721 發表於 29-9-2023 10:15 PM
連孤都開 $515.00

有冇人開訂日版?
斷估日魂限均真過港台版
唔會開訂唔夠一個鐘冇
stonekeung01 發表於 29-9-2023 07:07 AM
HG限定 AM GUNNER,曉撃霸/凶鳥另售

我依家先睇到MK2坐到, 但GAME中MK2坐到既咩!? (我最後玩到曉擊霸系列的只係Alpha )

哇, 咁訂囉, 我有MK2呀, 咁BOXER同GUNNER可以一次展示囉
熱狗OO 發表於 30-9-2023 03:31 AM
我依家先睇到MK2坐到, 但GAME中MK2坐到既咩!? (我最後玩到曉擊霸系列的只係Alpha )

哇, 咁訂囉, 我有MK2 ...

模型隻GUNNER基本上對腳唔太粗就可以用到,同流星/新自護一樣,有3MM插仲穩陣。
神推鬼㧬下見到日本PB有貨, 然後俾我訂到一部, 落完單再睇又完售了~
不過日PB個付款真心虧, 有Amazon Pay但竟然話Amazon登記個地址超過32個字太長所以proceed唔到, 明明以前訂過冇呢個問題而家反而有, 得32個字大廈名長d都爆, 但最後又係PB獨市唔高興就過主唔做你生意, 迫我要再俾多少少手續費改去便利店磅水 ="=
你地呢批勇者, 1月買到主體MK3先講喇...
我壽屋隻boxer仲係柜罰企未爛,睇下笨大會出到幾靚先~
熱狗OO 發表於 18-10-2023 04:06 PM
你地呢批勇者, 1月買到主體MK3先講喇...

有錢點會唔到?