Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2月 魂限「METAL BUILD」KÄMPFER 京寶凡

CD-ROM 發表於 26-9-2023 10:06 AM
新安洲會係GFFMC出,始終佢係KATOKI設定。METAL BUILD出UC系機体啲設定及外形應該會有少量魔改,而且只會出 ...

獨角獸同新安洲絕對係一模多色,一骨多用嘅機体。多到諗起都驚。。。。
Anyway, just FF~
呢隻賣得的話自護條水簡直長做長有
呢個製作方式適合放在The-O, 沙煞比, 居勒德卡, 莫力沙等肥厚大甲的機體身上

如果出The-O, 4千內都會考慮下, 因為廿年前我玩街機Z DX常用, 有愛

METAL BUILD ケンプファー
●発売元/BANDAI SPIRITS コレクターズ事業部●魂ウェブ商店販売アイテム●39600円、10月3日受注開始予定、2024年2月発送予定●約18cm

https://hjweb.jp/article/1174229/

大阪展出

stonekeung01 發表於 27-9-2023 07:31 PM
METAL BUILD ケンプファー
●発売元/BANDAI SPIRITS コレクターズ事業部●魂ウェブ商店販売アイ ...

$2600以下的話篤隻嚟炒囉, 應該穩賺一成; 雖非粉但看造工甚為驚嘆。
咁一定唁會貴過天意 46,200円 (HK$2600)
tsang_20190721 發表於 28-9-2023 09:10 AM
咁一定唁會貴過天意 46,200円 (HK$2600)

你睇DIACLONE隻乜春BASE成6萬YEN都係3千樓下?
邊隻受歡迎開得舖知既, 我係店舖都開6算以上, 我指京寶梵;

隻濕鳩三連星FIX黑渣當年都2400 UP被搶到渣都無, 依家網上炒價3千,
廢老鄙視的WING系死獄死神FIX對腳完全郁唔到都企硬24K UP, 高達迷數量真的夠多都痴9線;   

自護毒粉多, 廢老又消費得起, 高一級的METAL BUILD一定更值租

總之港魂一有, 我都會搶番隻先
tsang_20190721 發表於 28-9-2023 10:23 AM
總之港魂一有, 我都會搶番隻先

無錯, 投資黎講安全過買恆大
熱狗OO 發表於 28-9-2023 10:25 AM
無錯, 投資黎講安全過買恆大

習大話要玩具玩不炒。
出GP02就好了
fallout8 發表於 28-9-2023 02:02 PM
習大話要玩具玩不炒。

所以BANDAI物出限購令玩死你地囉
睇圖好正,呢隻甘嘅質感先襯得起metal呢個字囉
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO