Toysdaily 玩具日報

查看: 20106|回復: 118

[新品消息] 2月 魂限「METAL BUILD」KÄMPFER 京寶凡

METAL BUILD
NEW ITEM
COMING SOON

https://x.com/t_features/status/1705175233114870080?s=46&t=er7bjrVsfl0uaagIF8aTLw
終於俾我恨到啦。
NT-1有機會啦

短期該不會, 已有消息流出下一隻MG VER KA是NT-1, 見下片最後幾分鐘:

https://www.youtube.com/watch?v=Vz8Y6nHP5FM
其實MG 2.0嘅NT-1都唔係好耐,竟然咁快出Ka?不過點都好,出嘅話唔該唔好跟出淵裕個騎呢原設身型!
熱狗OO 發表於 22-9-2023 10:46 PM
短期該不會, 已有消息流出下一隻MG VER KA是NT-1, 見下片最後幾分鐘:

https://www.youtube.com/watch?v ...

上隻MG NT1出完沒幾耐, 咁快又黎個VER.KA.係就真係估佢唔到啊...
個張圖講嘅新Ka應該係Gundam NT Narrative

潔白紙巾 發表於 22-9-2023 11:04 PM
上隻MG NT1出完沒幾耐, 咁快又黎個VER.KA.係就真係估佢唔到啊...

上隻MG NT1出完廿年架喇喎

再販NT1呀? 係喎, NT1出過2.0; 上面位師兄估個日文係指敘述高達, 且看下回分解

哇, 靚喎; 一定大賣及炒得起喇
出得呢隻,即係最近嘅高速型都係佢哋嘅出品路線上啦!

會唔會反而 NT-1 放返喺 GFFMC?
39600 yen... 宜家d價錢都咁進取。哩隻真係好免疫。連想炒既想法都無
sbyk 發表於 23-9-2023 06:57 AM
39600 yen... 宜家d價錢都咁進取。哩隻真係好免疫。連想炒既想法都無

地獄死神都33000YEN兼賣得咁好, 呢隻大一個碼兼高一個GRADE, 差唔多喇....

WonderJimmy 發表於 22-9-2023 11:03 PM
其實MG 2.0嘅NT-1都唔係好耐,竟然咁快出Ka?不過點都好,出嘅話唔該唔好跟出淵裕個騎呢原設身型! ...

腰短,大腿又短