Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2023年11月 SHF 超級撒亞人孫悟空 -傳說的超級撒亞人-

yugi 發表於 21-6-2023 11:30 AM
當年悟空悟飯死因都係隻眼的黑色線及點, 悟空之後出sdcc隻眼正常翻大把人搶, 但笨大永遠唔會覺得問題係 ...

悟空另一個死因係 :
訂單圖係有笑樣
點知出貨就得一個大叫樣
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO 展出 VJ30th 限定

兩蚊 發表於 22-6-2023 11:16 AM
悟空另一個死因係 :
訂單圖係有笑樣
點知出貨就得一個大叫樣

師兄唔講都冇咩印象...

只記得當初 shf dg 冇咩人買, 頭幾隻之後攪到要魂限, 之後先愈出愈靚多人後追入坑...
denniskwong 發表於 26-6-2023 10:21 AM
師兄唔講都冇咩印象...

只記得當初 shf dg 冇咩人買, 頭幾隻之後攪到要魂限, 之後先愈出愈靚多人後追入 ...

1.0杜拉樣衰到爆,去到覺醒悟空開始先係正常玩具貨色
1.0 仲有好多令人又愛又恨, 例如:
悟飯件袍
菲利舊石
杜拉格斯好多唔同表情

仲有一堆暫時未出2.0 嘅人物
G3X 發表於 26-6-2023 11:11 AM
1.0杜拉樣衰到爆,去到覺醒悟空開始先係正常玩具貨色

但曾經呢隻1.0杜拉同1.0比達, 都炒到上天價...

右下角隻比達同杜拉格斯寫住sdcc,係咪改色出過?
Our Dragon Ball display showcases just some of the many S.H.Figuarts Son Goku items released over the past 14 years!
A special book showcasing the history of the brand as well as covering every item released up till April 2024, will also be going up for pre-order next month.

https://www.instagram.com/p/CvBi ... id=MzRlODBiNWFlZA==

ctcctf 發表於 23-7-2023 04:01 AM
右下角隻比達同杜拉格斯寫住sdcc,係咪改色出過?

Available at SDCC
即係 SDCC會場內可以買到
「現場有售」咁解
官方發售日:
2023年11月23日

居然衝到現,出得幾正,不過其實我好少買shf……

咁都可以又炒一餐