Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2023年11月 SHF 超級撒亞人孫悟空 -傳說的超級撒亞人-

loikaleong 發表於 26-5-2023 12:45 PM
我!呀,究竟龍珠要出幾次重覆先肯停,叫我買左過d舊版擺去邊。

Bandai always takes your last drop of blood.
THOUTHER 發表於 27-5-2023 02:14 PM
同意,今次面相同髮型應該都係超西悟空史上最靚,而且睇佢呢身爛衫造型,仲要送埋龜波氣功特效件,似係用 ...

人物動態和神情都係歷代最好! 佢唯一冇做到係損損啲傷痕冇填色!
loikaleong 發表於 26-5-2023 12:45 PM
我!呀,究竟龍珠要出幾次重覆先肯停,叫我買左過d舊版擺去邊。

包膠body 還未出
orica 發表於 28-5-2023 03:02 PM
人物動態和神情都係歷代最好! 佢唯一冇做到係損損啲傷痕冇填色!

笨大回覆,放心,我地會再呃多次大家錢,我地一定會出
拿美星篇最壓軸 Full power Frieza 快了!
老實人 發表於 28-5-2023 08:22 PM
笨大回覆,放心,我地會再呃多次大家錢,我地一定會出

Bandai嘢除非衰到要斷line, 唔係一定出完又出
出到尼又係令立立。自己消光
其實如果愈出愈靚, 又唔介意佢一路出既
底褲個到真係整靚d唔該,最好就用返2.0,依家成日轉黎轉去
denniskwong 發表於 29-5-2023 10:08 AM
其實如果愈出愈靚, 又唔介意佢一路出既

一定唔會完, 例如北斗仲耐過龍珠到宜家仲有商品出, 只係海洋堂和Medicom唔係好似Bandai咁狂出啫, 假如唔係有龍珠超令新一代都認識龍珠的話, 相信龍珠商品都唔會好似宜家咁出咁多了。始終龍珠嘅受衆年齡層係廣泛到老中青男女都可以啱, 唔似得鐘意北斗幾乎都係男人和阿叔, 至少我未見過宜家啲細佬鐘意睇 XDDD
其他角色又可以重出啦
早前的超級比達,同常態完全無分別,依家用這對麒麟臂,可以重出。另外爆肌菲利,希望不遠矣
等抽水先買
可能係我錯過左, 杜拉格斯後呢隻幾間大鋪好似唔敢開訂