Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 魂限 METAL BUILD DRAGON SCALE 聖戰士雪霸

stonekeung01 發表於 8-6-2023 10:52 AM
METAL BUILD DRAGON SCALE サーバイン6月9日予約受付開始!

https://youtu.be/3aWYOng-VCc

D金邊同分色好靚, 但就係對綠色死人翼仲乜要整個關節呢? 物由9佢一塊過囉, 呸!

港魂
METAL BUILD DRAGON SCALE SIRBINE
https://p-bandai.com/hk/item/N2608663001001

stonekeung01 發表於 8-6-2023 05:08 PM
港魂

https://p-bandai.com/hk/item/N2608663001001

我都非常好奇洗唔洗F5, 應該任禁了吧?

999我一定買既
今次啲官圖完全感受唔到雪霸既型、英、帥,可以慳番……
隻翼啲關節想點?
唔通正常翼又跟啲九唔搭八嘅魂限嘢出???
呢隻真係咁差咩?我個人對呢隻收貨,係隻翼個關節有些醜樣,其他都唔差。
成2000蚊連個盾都冇,睇黎都係買番之前冇買嘅ccstoy黑真三一好過。
熱狗OO 發表於 8-6-2023 05:11 PM
我都非常好奇洗唔洗F5, 應該任禁了吧?

999我一定買既

依隻唔差wor,反而就出街果隻真三一我就真係唔睇好,真三一已經俾其他廠食左頭一二三... 道湯。
fallout8 發表於 8-6-2023 08:26 PM
依隻唔差wor,反而就出街果隻真三一我就真係唔睇好,真三一已經俾其他廠食左頭一二三... 道湯。 ...

係唔差, 就只係唔差囉.

二千蚊喎, 二千蚊就只係咁又好似唔夠喎我覺得喇, 你睇人地CCTOY隻帝皇鐵2號千七蚊又發光又大隻又有質素

你持住有奶臣就咁咋? 況且我買過R魂的雪霸呀, 都無野玩既, 搞到唔大癮囉
其實幾靚,只係對翼無啦啦攪多層關節,都列入考慮名單,不過希望隻真三一出得好

最主要問題是定價太高吧
5月隻GUNDAM DYNAMES,平過佢三魚,仲要一堆武器裝甲把玩
呢隻聖戰士,無咩配件,通販最多咪1600~1700。
成兩仟銀連盾都冇個真係講吾過.可能有愛先會買.
個盾會唔會又變成DLC架....
魂限的話點都會試下搶一隻
但隻翼個關節,會唔會好似HI-NU咁,又魂限對翼同個盾......