Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 11月 魂限「METAL BUILD」驚爆危機 LAEVATEIN專用 XL-3 緊急展開 SET

無論怎樣,我仍然覺得這背面圖很差沒有霸氣,這是我個人的觀感,也樣自以為是的某人長知識

你這樣才是霸氣  發表於 13-5-2023 08:03 PM
霸氣ge真實系我唸到曉擊霸…有個霸字
各人有各人口味,而家只係希望有得淨噴射器賣,我個人較喜歡原本橙紅本體。最重要希望唔好用MB平時果種幼到爆炸嘅支架,本體加外掛已經類似SF加光翼果種重量會好易斷。
我也覺得沒什麼問題,另外這只是一張預告圖,Booster大家都知是甚麼,反而ARX-8背影比到神秘感,是新配色重出?構圖帶出一點期待。
bigbigfriend 發表於 14-5-2023 09:27 AM
我也覺得沒什麼問題,另外這只是一張預告圖,Booster大家都知是甚麼,反而ARX-8背影比到神秘感,是新配色重 ...

有人說是遊戲裡登場的ARG-8,ARX-8前身(藍色配色
gaizer 發表於 14-5-2023 10:21 AM

我都見過,即是上ARX-7的配色
gaizer 發表於 14-5-2023 10:21 AM

難道係果隻2折數位版都冇令人心動想買嘅有驚爆皮膚嘅機戰OE嗎?
https://www.gamer.ne.jp/news/201807200025/ 應該就係。其實隻game雖然唔算突出但起碼做晒FMP劇情。
eddiem249 發表於 12-5-2023 07:07 PM
望下屎色之摩女就知道

屎式摸女比呢隻更難睇
所以魂版MB版幾平都唔係我杯茶
其實點解Bandai唔出埋M9D Falke?

arx8但arx7配色?諗起mb arx7都驚,之前原價買返黎,點知過左半年,成條右腿自動分開,膝關節全部軟皮蛇咁,已經比我長期封入盒中

「METAL BUILD」LAEVATEIN專用 XL-3 緊急展開 BOOSTER OPTION SET

METAL BUILD レーバテイン専用XL-3 緊急展開ブースターオプションセット
ABS&PVC製可動フィギュア
全幅:約420mm(展開時翼長)
主な商品内容:ブースター本体、ゼーロス20mmガトリング式機関砲、GEC-B 40mmライフル×2、ボクサー2 76mm散弾砲、ボクサー2用ジョイントパーツ×2、各種マガジン一式、ブラックマンバ短射程空対空ミサイル一式、タンク、専用台座一式、ジョイントパーツ一式、整備用ディスプレイパーツ一式、女性整備士フィギュア
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:25,300円(税込)
2023年11月発送予定

※本商品にはダイキャストは使用しておりません。
本商品沒有使用合金
https://hobby.dengeki.com/news/1935434/

個背包同本體一樣價⋯⋯
想問最舊果隻LAEVATEIN係咪都用到?
買齊超過5萬YEN.....