Toysdaily 玩具日報

查看: 10870|回復: 54

[新品消息] 11月 魂限「METAL BUILD」驚爆危機 LAEVATEIN專用 XL-3 緊急展開 SET

FULL METAL PANIC!
25th ANNIVERSARY

METAL BUILD
『フルメタル・パニック!』25周年記念
商品化企画進行中!

COMING SOON

https://twitter.com/t_features/status/1656932339191287808?s=20

photo from 海老川兼武

要食過隻本體??之前果兩個版都用唔到??
海老川兼武機設比例醜
唔覺有型
純白騎士姬Saber 發表於 12-5-2023 06:44 PM
海老川兼武機設比例醜
唔覺有型

望下屎色之摩女就知道
第1錯覺 機甲戰紀
Full Metal Panic同OO時嘅海老川都仲得嘅,ARX-7同8我覺得幾型。

近年就真係俾笨大Sunrise扯到乾塘。
WonderJimmy 發表於 12-5-2023 11:23 PM
Full Metal Panic同OO時嘅海老川都仲得嘅,ARX-7同8我覺得幾型。

近年就真係俾笨大Sunrise扯到乾塘。 ...

雞腳,豬腳,哈比人,真係比FRAM ARM年代更核突
呢隻唔似之前出ge ARX-7, 8同M9 wow,小腿背橙色似8,但手臂小腿兩則用了7 ge 深藍色….唔通成隻出過?
benkyo365 發表於 13-5-2023 01:34 AM
呢隻唔似之前出ge ARX-7, 8同M9 wow,小腿背橙色似8,但手臂小腿兩則用了7 ge 深藍色….唔通成隻出過? ...

應該係25週年配色:8造型7配色+飛行背包
25週年唔該動畫可以繼續,仲要請返下川美娜唱主題曲插曲
bigbigfriend 發表於 13-5-2023 12:16 PM
25週年唔該動畫可以繼續,仲要請返下川美娜唱主題曲插曲

係咯,最好換過間動畫公司啦,上一季作畫好似差過TSR個季…

其實官方發表依幅背面相我認為很趕客,影出的只有缺點,完全沒有霸氣,也稱不上型,俾我感覺好像一架滑翔機掛住一副骸骨
希望稍後再發放的情報,能真的見得人啦,如果又是這樣的話,我唯有講句,我不懂得如何欣賞
mpp025 發表於 13-5-2023 05:51 PM
其實官方發表依幅背面相我認為很趕客,影出的只有缺點,完全沒有霸氣,也稱不上型,俾我感覺好像一架滑翔機 ...

真實系機體?霸氣?

你幾歲?問題真多,發表自己意見,會得罪你  發表於 13-5-2023 06:06 PM
只是玩了玩具數十年,好少見有人用霸氣形容真實係機設,有點好奇真實系怎樣才叫霸氣,長下知識