Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2023年4月 聖衣神話EX 巨蟹座 迪馬斯古 <REVIVAL版>

mkmlo 發表於 27-10-2022 08:17 PM
我發現 OCE 是炒唔起的, 現在買還是幾百有交易. 但原版本和 Revival 剛出不買, 之后都貴死了. ...

你睇下oce白羊和射手個價格之後,就唔會再講oce炒唔起
loikaleong 發表於 27-10-2022 09:26 PM

同意,小弟四、五年前後追OCE獅子都要過千蚊一隻,宜家應該唔止。
始終OCE黃金係限定品,同店販版本可以無限再販不同。
loikaleong 發表於 27-10-2022 09:26 PM

雙魚都唔差丫。唔好忘記仲有終極神物蛇夫座啊
sbyk 發表於 28-10-2022 05:30 AM

蛇夫屎都唔再版,等到J都長。
sbyk 發表於 28-10-2022 05:30 AM

呢隻蛇夫座我當年1500入手,可惜oce蛇夫無奧得修斯塊面跟埋,剩係得一塊神秘臉,我覺得唔完美。
馬仔 發表於 28-10-2022 09:00 AM
蛇夫屎都唔再版,等到J都長。

我相信通販或再販就會跟埋奧得修斯塊臉,有耐心我相信有機會會出。
loikaleong 發表於 28-10-2022 09:07 AM
我相信通販或再販就會跟埋奧得修斯塊臉,有耐心我相信有機會會出。

ND正式完結就會出
loikaleong 發表於 28-10-2022 09:07 AM

同意,B社開咗個模,無理由只用一次,下次再販應該就會有奧得修斯面相,話唔定會用埋EX Metal素體來出。
只要唔係魂展限定品而係普通魂限,應該就可輕易入手!
出返喱個面相比我唔該
loikaleong 發表於 28-10-2022 09:06 AM
呢隻蛇夫座我當年1500入手,可惜oce蛇夫無奧得修斯塊面跟埋,剩係得一塊神秘臉,我覺得唔完美。 ...

呢隻蛇夫真的是神物,當年買唔到,現在五千幾呀。。。
mushroom 發表於 28-10-2022 09:39 PM
ND正式完結就會出

ND 出下又唔出,出下又唔出…

我都無咩心機睇落去…

拖得太長,快快地講完蛇夫,打完三巨頭、打埋冥王收工啦!!
而我覺得講完蛇夫就會再出番蛇夫座...
Lau 發表於 30-10-2022 10:10 PM

我都無咩心機睇落去…

就算復刊每次出4-5期就話又完左一季又停
yugi 發表於 30-10-2022 10:27 PM

d 人成日話富堅懶, 其實車田都唔好得去邊...
Lau 發表於 30-10-2022 10:10 PM

我都無咩心機睇落去…

沒機會了,已有消息說嚟緊會結局,即係會茸草收場
yugi 發表於 30-10-2022 10:27 PM

攪成咁其實會唔會係車田年紀大所至?小弟八十年代已在睇「風魔之小次郎」,到宜家四十年都有,佢人老咗眼又矇手又震,畫唔到力不從心?其實學吓鳥山明揾人代筆畫「超」咪得囉,烙印戰士個作者直頭過咗身,一樣揾到人代筆,個故仔咪得以延續囉,草草收場真係嘥咗個故仔喎!