Toysdaily 玩具日報

查看: 10115|回復: 45

[新品消息] 2023年4月 聖衣神話EX 巨蟹座 迪馬斯古 <REVIVAL版>

聖闘士聖衣神話EXより「キャンサーデスマスク」が<リバイバル版>として再商品化決定!
リバイバル仕様で続々集結する 黄金聖闘士。詳細は11月中旬公開予定です。

https://tamashiiweb.com/special/scm/#pickup

有冇咩新野送先??

神話真係靜晒, 係咪番出完就停, 完全冇咩新野
我覺得成本開發貴, 做1只新既就只1個色或 Revival , 唔似 Rider 變化咁多
而且EX既要入就已入. 又無新野上 (但新野好似之前黃金魂又死得, 女聖鬥士又唔sell 得)
nela 發表於 26-10-2022 12:29 PM
我覺得成本開發貴, 做1只新既就只1個色或 Revival , 唔似 Rider 變化咁多
而且EX既要入就已入. 又無新野上  ...

有OCE 丫。開發成本高就應該係啦
剩返神聖衣未ex

跟住就係白銀
mushroom 發表於 26-10-2022 03:21 PM
剩返神聖衣未ex

跟住就係白銀

“剩返神聖衣未ex” 係指神青銅?神黃金全部ex
sbyk 發表於 26-10-2022 04:13 PM
“剩返神聖衣未ex” 係指神青銅?神黃金全部ex

係呀,青銅神聖衣
mushroom 發表於 26-10-2022 04:34 PM
係呀,青銅神聖衣

應該唔會出架啦。公佈死神之後完全無新貨。北歐神鬪士淨3個都唔出埋佢
星矢都唔係未試個斷line  ..... 遠既有30cm 果2只, 近既係細細只連D 羅馬柱果set
denniskwong 發表於 26-10-2022 11:59 AM
有冇咩新野送先??

神話真係靜晒, 係咪番出完就停, 完全冇咩新野

巨蟹呢個角色本身人氣極低,如果無野送真係有機會變成死貨之王。或者送多兩個新面相卦?
sbyk 發表於 26-10-2022 04:57 PM
應該唔會出架啦。公佈死神之後完全無新貨。北歐神鬪士淨3個都唔出埋佢

小弟又唔會睇得咁死,或者只係出得太慢啫,宜家B社咪又扔隻R版巨蟹出來頂住先囉!
但聖衣神話呢條Line似乎又真係有斷Line危機,所以小弟都係唔敢奢望佢出青銅神聖衣啦,完得哂神鬪士、R版黃金果D就算咯!白銀、冥鬪士果D小弟當Bonus啦!
巨蟹送番個春麗俾大家J下。
我儲埋青銅EX 同淨返果啲神鬥士就完啦,快啲出埋佢啦,拖住做乜
買埋死神EX就收工!呢份工真係返左十幾年了,從聖衣神話、胸像到EX。。。
sbyk 發表於 26-10-2022 01:26 PM
有OCE 丫。開發成本高就應該係啦

我發現 OCE 是炒唔起的, 現在買還是幾百有交易. 但原版本和 Revival 剛出不買, 之后都貴死了.