Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2023年3月 ROBOT魂<SIDE MS> GUNDAM GP04G 高達試作4號機 ver.A.N.I.M.E.

最高人氣的GP終於出了不同於123有再販
插水有難度

都係訂了最安心

純白騎士姬Saber 發表於 1-3-2023 05:33 PM
最高人氣的GP終於出了不同於123有再販
插水有難度

同意,呢隻GP04G小弟一早就訂咗,之前的GP01FB、GP02A、GP03S 插水滯銷,只係因為B社瘋狂再販,市場消化唔到,除非B社又瘋狂再販GP04G,否則插水有D難度。
THOUTHER 發表於 1-3-2023 11:13 PM
同意,呢隻GP04G小弟一早就訂咗,之前的GP01FB、GP02A、GP03S 插水滯銷,只係因為B社瘋狂再販,市場消化 ...

講到瘋狂再販最具代表係R魂192街鋪有都無人要
仲有193  197....造福大眾

反而201 203 209 217 226 246 望能再販
我就覺得插硬, 123號機口價玩爛左一來

二來自護軍版GP04亦唔好賣, 魂限有D白色邊果架甚至港魂長期任篤

剛剛見到開450, 於我係可有可無的機體, 排250喇 (我都係在插水時入齊123號機的)
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO 展出

THOUTHER 發表於 1-3-2023 11:13 PM
同意,呢隻GP04G小弟一早就訂咗,之前的GP01FB、GP02A、GP03S 插水滯銷,只係因為B社瘋狂再販,市場消化 ...

GP01、02官方又話會再販         
GP04試作機出咗

小弟琴日(23/03)已收到姑仔通知,但仲未得閒攞貨。
THOUTHER 發表於 24-3-2023 10:12 PM
小弟琴日(23/03)已收到姑仔通知,但仲未得閒攞貨。

我都收到短訉取貨x2通知
都同你一樣未得閒去攞。

旋拍一堆都係咁上下價
反而RE原來炒起咗...
好似话条腰松到阿妈都唔认得wow
benkyo365 發表於 25-3-2023 09:17 PM
好似话条腰松到阿妈都唔认得wow

睇到評頭論足YouTube 示範「旋風轉」
認真痴9線, 排$200。
熱狗OO 發表於 26-3-2023 09:26 AM
睇到評頭論足YouTube 示範「旋風轉」
認真痴9線, 排$200。

莫非又係「Made In Vietnam」出事?
THOUTHER 發表於 26-3-2023 12:23 PM
莫非又係「Made In Vietnam」出事?

見你留言有訂, 試過旋風轉未?
熱狗OO 發表於 26-3-2023 01:30 PM
見你留言有訂, 試過旋風轉未?

仲未得閒去攞貨。有D驚,但點都要硬食。訂得玩具就預咗會有風險,睇你好唔好彩咁解。