Toysdaily 玩具日報

查看: 13438|回復: 49

[新品消息] 2023年3月 ROBOT魂<SIDE MS> GUNDAM GP04G 高達試作4號機 ver.A.N.I.M.E.

『機動戦士ガンダム0083 STARDUST MEMORY』より幻のガンダム試作4号機登場!
「ROBOT魂 <SIDE MS> RX-78GP04G ガンダム試作4号機ガーベラ ver. A.N.I.M.E.」
一般店頭にて2023年3月発売決定!

https://tamashii.jp/item_brand/ver_anime/

ROBOT魂 GUNDAM GP04G 高達試作4號機 加貝拉 ver.A.N.I.M.E.

価格: 8,250円(税10%込) 7,500円(税抜)
発売日: 2023年03月
対象年齢: 15才以上
全高約125mm
材質: PVC、ABS製
セット内容
    ・本体
    ・交換用手首左右各4種
    ・手首交換デッキ
    ・シュツルム・ブースター3種(中央・左・右)
    ・ロング・レンジ・ライフル
    ・シールド
    ・予備カートリッジ×2
    ・シールドジョイント一式
    ・各種エフェクト一式

https://tamashii.jp/item/14152/

掂啊!! 希望會出埋 GP-00 ....
其實B社出GP04G係好多人的意料之中,反而出奇的係︰
1. 佢唔係魂限品
2. 佢唔係用ver Ka的名義出
3. 0083系列仲未玩完
既然唔係魂限,即係可能要搶訂了!
我最想佢出埋gp-03D同埋露維.捷露
一定要買 ~
loikaleong 發表於 30-9-2022 11:17 AM
我最想佢出埋gp-03D同埋露維.捷露

好大機會出,不過應該係 PB item
GP01,2,3咁樣插水法, 都唔知呢隻會啤幾多既; 又唔係卡通出過, 插低過250先買了
2022第60回全日本模型 HOBBY SHOW 展出

https://hobby.dengeki.com/event/1688795/

師兄們, 請問街舖有無人開訂?!
點解呢隻死都唔出HG
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO 展出

明貴美加 MS少女

官方發售日公開

1,2,3號機都插到阿媽唔認得, 未出過卡通的機體就更加插水先考慮囉