Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] TAMASHII NATIONS BOX 聖鬥士星矢 ARTlized

Lau 發表於 1-9-2022 02:52 PM
其實若然唔係電鍍…

係普通似金色的黃或橙色,我不會買…

其實有好多人已經用無數唔同既特效黎配神話啦。神話ex本身亦出過天馬射手,鳳凰處女特效丫。只不過因為係pvc做,耐佐又變黏變形,再加上極速被老翻copy所以無繼續出
可能是踩界品...什麼什麼SUPER MODEL...網上見唔少廣告
只是拆散D件變成模型...好似無得變星座型態

如果不適合請刪除..
聖門士似老變咁 總要帶住可變先合理
但我個人都接受不可變的產品 聖門士只出人形我唔覺有問題 之前出DD果個系列失敗 主要唔係無得變星座 而係個定價太貴 一佰元1個人仔點買得落手 比起依家PB限定既掌動差不多 如果當時只係貴掌動少少的話 相信唔會死得咁快
hong1971 發表於 2-9-2022 03:23 PM
聖門士似老變咁 總要帶住可變先合理
但我個人都接受不可變的產品 聖門士只出人形我唔覺有問題 之前出DD果個 ...

可惜唔止手00蚊,係2百幾一會人仔加一堆配件
聖鬥士星矢大全集又出3隻就收工
只識出埋D 垃圾
jasonpoon7se 發表於 4-9-2022 11:29 PM
聖鬥士星矢大全集又出3隻就收工
只識出埋D 垃圾

如果有銷路…

你估佢會出出下唔出??
我都覺得係。根本個target market錯晒。
其實出Q版唔係問題,如果你可以出到Q版人物件聖衣裝返做Q版聖衣形態,咁就應該好多人會入手
laiken 發表於 5-9-2022 04:29 PM
其實出Q版唔係問題,如果你可以出到Q版人物件聖衣裝返做Q版聖衣形態,咁就應該好多人會入手 ...

我諗緊咩係 Q 版聖衣型態…

淨係個頭盔大,其他短少??

照計仙女座唔難做到…

但天馬、龍座就難做些…