Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 魔改過頭?最爛超獸? 真的嗎? Threezero 超獸機神 斷空我 開箱

mushroom 發表於 19-7-2022 09:12 AM
但都要多人買至有咁多中伏報告

我有入機動警察,但不太多報告,eva都一樣 ...

我覺得現在好多人既心態係:
出得好既未必第一時間出聲讚好,但如果中伏就一定大大聲聲講人知。

正解  發表於 19-7-2022 11:33 AM
記得上年係動漫展睇個版都幾靚,上星期係某玩具店睇實物變左另一回事,第一個感覺係個面相好唔掂同隻超獸好瘦,可能係角度問題....
點解要咁搞...晒左個拉臣....
Vince 發表於 19-7-2022 09:35 AM
我覺得現在好多人既心態係:
出得好既未必第一時間出聲讚好,但如果中伏就一定大大聲聲講人知。 ...

咁要睇下fb d group啦,好似gsc泰丹咁,台灣group一開始靜係比讚唔比彈單野喺港台玩具界咁出名冇理由唔知掛?

有我有睇台灣facebook group,但可能我跟得唔貼,我真係唔知有咁嘅事  發表於 20-7-2022 10:57 AM
mushroom 發表於 19-7-2022 09:12 AM
但都要多人買至有咁多中伏報告

我有入機動警察,但不太多報告,eva都一樣 ...

而家有鬼人寫報告咩,好似前排hktf group有人出報告講zetatoys隻雷電,有讚有彈,但就因爲有彈,就比班唔理性嘅fans鬧係官方狗,特登老屈blah blah blah,跟住作者明明冇提過官方嗰隻,都有人帶出話官方嗰隻垃圾 (官方當時實物都未出),除咗嘥心機捱眼訓,仲要冇啦啦比人鬧,咁搵你寫啦
hinaoi 發表於 19-7-2022 11:05 PM
而家有鬼人寫報告咩,好似前排hktf group有人出報告講zetatoys隻雷電,有讚有彈,但就因爲有彈,就比班唔 ...

依家表達意見都容易俾人標籤,呢度算好了,講明係討論區,只要唔係人生攻擊都無所謂
mushroom 發表於 19-7-2022 11:10 PM
依家表達意見都容易俾人標籤,呢度算好了,講明係討論區,只要唔係人生攻擊都無所謂 ...

呢度都仲間唔時有幾個呢d人,而且好少情況下會處理,不過係比fb少就真嘅
hinaoi 發表於 19-7-2022 11:13 PM
呢度都仲間唔時有幾個呢d人,而且好少情況下會處理,不過係比fb少就真嘅 ...

只要大家堅持理性表達意見,就可以保持住良性風氣
依家出post前要好小心,件玩具唔彈得,插到$999又唔提得.... 前面我又忍唔住口批評左件玩具兩句,如有得罪,希望樓主見諒。
回mpp025師兄,呢度只係其中一個po嘅少量內容

謝謝你的資訊,謝謝  發表於 20-7-2022 09:34 PM
fallout8 發表於 20-7-2022 08:49 AM
依家出post前要好小心,件玩具唔彈得,插到$999又唔提得.... 前面我又忍唔住口批評左件玩具兩句,如有得罪 ...

邊到 post 先?係 td 應該可以彈可以讚 ga wor ….
咁鬼無聊!評論實有讚有彈,有人鍾意同唔鍾意嫁啦,都唔知有咩咁勞氣?

fb group 見到
fallout8 發表於 20-7-2022 08:49 AM
依家出post前要好小心,件玩具唔彈得,插到$999又唔提得.... 前面我又忍唔住口批評左件玩具兩句,如有得罪 ...

插到$999....
呢隻衰在隻顏色同個表面處理,好似山口式既膠,
而且之前已經出左合金魂同千值,呢隻無任何特別之處,

之後仲會出隻更靚,呢隻點會有人買。