Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2022年11月 ROBOT魂<SIDE MS> GUNDAM AERIAL 風靈高達 ver.A.N.I.M.E.

睇D衫, 即係同一陣營喇, 再睇文字

我直覺有D似行我的英雄學園咁既FEEL, 即係一炸同學者入一所軍武學校度揸高達/MS咁....

有D懶勁懶係CHOK既同學跟住又有個好勁既老師咁囉

以上我估架咋, 暫時觀感係咁
熱狗OO 發表於 17-6-2022 01:49 PM
睇D衫, 即係同一陣營喇, 再睇文字

我直覺有D似行我的英雄學園咁既FEEL, 即係一炸同學者入一所軍武學校度揸 ...

都無所謂喇, 天下功課互抄, 你抄得好睇就得;

唔該整套負責任的出品, 渣古叔的陽痿島同埋境界戰機都已經令機人粉好L憤怒及失望, SUNRISE你再唔長進真係食得C

ROBOT魂 <SIDE MS>ガンダム・エアリアル ver. A.N.I.M.E.

価格: 7,700円(税10%込) 7,000円(税抜)
発売日: 2022年11月
対象年齢: 15才以上
全高約125mm
材質: PVC、ABS製
セット内容
    ・本体
    ・ライフル一式
    ・シールド一式
    ・エフェクト一式
    ・交換用手首左右各4種
    ・交換用アンテナ
    ・魂STAGE用ジョイントパーツ

https://tamashii.jp/item/13992/

個支架令到隻野睇落似生樹枝咁, 效果認真麻麻.....
原來個盾是"牛油炮"
依個機設好壞真係見仁見智
個原始都係唔識欣賞 大肶太粗 對手太幼 令睇落好以小兒麻痺咁
HG同robot魂都修改咗少少 睇落比例好d 但腰位 裝甲位都係....°~°
hong1971 發表於 17-7-2022 10:39 PM
個原始都係唔識欣賞 大肶太粗 對手太幼 令睇落好以小兒麻痺咁
HG同robot魂都修改咗少少 睇落比例好d 但腰位 ...

你睇左套卡通先講喇, 有得睇前傳喇
「ROBOT FIGURES LAUNCH!」展出

https://www.gundam.info/news/event/01_8394.html

ACGHK 2022 展示 updated (photo by 版友:williamhychan)
魂 NATIONS STORE TOKYO 展出