Toysdaily 玩具日報

查看: 15432|回復: 58

[新品消息] 2022年11月 ROBOT魂<SIDE MS> GUNDAM AERIAL 風靈高達 ver.A.N.I.M.E.

商品化決定!!
詳細は5月23日公開予定!

https://twitter.com/t_features/s ... gsoZyMH_hMGBYnVLfxw

我非常有信心, 呢隻野的下場一定遠好過同公司做緊果套近年最臭的極臭作境界戰機的

模型同robot魂其實已執過外型 好咗不少 睇返原設 大腿粗到不良於行  對手又好似小兒麻痹咁 robot魂呢個外型已經好咗
hong1971 發表於 20-5-2022 02:12 PM
模型同robot魂其實已執過外型 好咗不少 睇返原設 大腿粗到不良於行  對手又好似小兒麻痹咁 robot魂呢個外型 ...

唔洗咁早買, 唔知好唔好睇, 又一定有加裝備及中途轉機
熱狗OO 發表於 20-5-2022 12:37 PM
我非常有信心, 呢隻野的下場一定遠好過同公司做緊果套近年最臭的極臭作境界戰機的

...

始終呢隻野係掛住「高達」個名,就算衰極都有個譜卦?至於能否大賣,真係視乎套動畫好唔好睇,如果係神作的話,之前批評過呢隻野核突果D人,佢地D審美觀就會立刻改變。
熱狗OO 發表於 20-5-2022 05:09 PM
唔洗咁早買, 唔知好唔好睇, 又一定有加裝備及中途轉機

中途轉機就實架啦! 依家d高達一定有第二,三,四,..…....形態啦 只係一個形態玩幾耐就唔知
THOUTHER 發表於 20-5-2022 07:41 PM
始終呢隻野係掛住「高達」個名,就算衰極都有個譜卦?至於能否大賣,真係視乎套動畫好唔好睇,如果係神作 ...

咁你買多隻玩,唔同你爭
ROBOT魂 <SIDE MS>ガンダム・エアリアル ver. A.N.I.M.E.

価格: 7,700円(税10%込) 7,000円(税抜)
発売日: 2022年11月
対象年齢: 15才以上
全高約125mm
材質: PVC、ABS製
セット内容
    ・本体
    ・ライフル一式
    ・シールド一式
    ・エフェクト一式
    ・交換用手首左右各4種
    ・交換用アンテナ
    ・魂STAGE用ジョイントパーツ

https://tamashii.jp/item/13992/

冇beam saber? 背脊嗰兩支嘢係裝飾?
7千YEN就只這樣好貴下喎!

插水至百五蚊我會入既, 不過臭作戰機都跌唔低過一百元, 百五應無乜可能
Donerkebab 發表於 23-5-2022 04:27 PM
冇beam saber? 背脊嗰兩支嘢係裝飾?

又係喎!睇清單真係唔見有光劍,唔係又抽起咗呀嘛?武器包見?
成隻野既比例好奇怪,
以笨大做法一定會用加裝備去拉番勻何身型,好似CORE GUNDAM咁.....
左ROBOT魂,右HG

秋葉原展出

https://twitter.com/t_features/s ... en16icUHwIywDb1wO2Q