Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] TV動畫『機動戰士高達 水星的魔女』系列模型

布拉度 發表於 22-4-2023 09:00 PM
是嗎?當年感覺係uraven比較難買到

你啱,earthree係開播之後動畫帶起銷量(因為係動畫中段時間所以earthree市面已經少),到uraven就真係全部一齊搶
今集得喎!最hard core嘅軍武風最慘嘅平民死傷大河內都可以俾到你,呢集嘅平民小隊戰鬥我甚至覺得好過唔少巾嘅前作!

古爾大哥歷劫回歸,唔係唔俾部Gundam佢揸話?
HG 1/144 海因利托修托魯梅

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
WonderJimmy 發表於 23-4-2023 07:15 PM
今集得喎!最hard core嘅軍武風最慘嘅平民死傷大河內都可以俾到你,呢集嘅平民小隊戰鬥我甚至覺得好過唔少 ...

地球軍果部MS係此作暫時最有軍武風的一款, 個頭有D似超時空騎團女主揸果架;

看OP, 古爾哥應會再揸上季紅色果架先, 最後會唔會有高達比佢就當然未知
stonekeung01 發表於 23-4-2023 09:16 PM
HG 1/144 海因利托修托魯梅

呢款好明顯就係吉姆; 海老川版
MG力天使4500yen賣$268,MG巴巴托斯賣$298,呢隻賣$250都俾多佢。
clivemak 發表於 24-4-2023 11:30 AM
MG力天使4500yen賣$268,MG巴巴托斯賣$298,呢隻賣$250都俾多佢。

我同意, 但UNDER $350的都已經賣晒了
clivemak 發表於 24-4-2023 11:30 AM

唔係咁睇既 始終而家水星魔女有熱潮 隻Fm 炒貴都無計
過幾年先比就差唔多
Btw mg dynames 模倉好似 248 barbartos 好似268
好彩我早期有落訂, 盛惠 HK$270.00

MG 爸爸我等咗應該起碼大半年先話290囉。

啱啱出就梗係咩都搶㗎喇,你認為唔值但諗住早買早享受嘅大有人在,市場就係咁。

我好有耐性嘅,目標價係270,唔mind等多一輪

通常模型第二水就係最平果次, 你自己睇位, 我覺得巴托300係值, 有齋拍過  發表於 25-4-2023 01:50 AM
評頭品足:
https://www.youtube.com/watch?v=s_iESdeoHlw
FM有點腰鬆, 及少少偷膠

https://www.youtube.com/watch?v=MUxXDbP3v1o
生過B都KEEP到咁SO GOOD

唔想砌的話, 超合金風靈精品加入五月大軍都插到738了...

『水星的魔女外傳:凡納迪斯之心』
HG限定 1/144 吉烏魔靈高達

HG 1/144 ガンダムルブリスジウ
1/144スケール組み立て式プラモデル
製品素材:PS
付属武装:大型複合武装「虎の手」
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:1,980円(税込)
2023年7月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/1914507/

本帖子中包含更多資源

x
PBHK
HG 1/144 GUNDAM LFRITH JIU [2023年8月發送]
https://p-bandai.com/hk/item/N2661389001001

設定

https://g-witch.net/vanadis-heart/mobile-suit/1/

本帖子中包含更多資源

x

手手武裝幾得意呀,鐵甲飛拳裹下正,有興趣。唯獨嗰頭部我唔識欣賞  發表於 27-4-2023 09:28 PM
外傳:凡納迪斯之心
GUNDAM LFRITH JIU

本帖子中包含更多資源

x