Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] TV動畫『機動戰士高達 水星的魔女』系列模型

AnimeJapan 2023 展出

https://hobby.dengeki.com/event/1882066/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
外傳機

本帖子中包含更多資源

x

海老川又抄番自己Gundam 00啲設計
eddiem249 發表於 26-3-2023 01:04 AM
海老川又抄番自己Gundam 00啲設計

我正想問點解1.5 Gundam走過隔離戲棚
估唔到系美國Target都有得賣

Gundam6j 發表於 27-3-2023 08:02 AM
估唔到系美國Target都有得賣

唔方平吧?我猜至少20usd+
熱狗OO 發表於 27-3-2023 08:52 AM
唔方平吧?我猜至少20usd+

無睇價錢,因為趕時間而且又買左.
熱狗OO 發表於 22-3-2023 11:37 AM
應該要$150以上....  

依家風靈改修型都被搶爆, 五月玩具炒埋一份標價$180  ...

見呢批$180風改已售罄… 此轉莊家勝。

依家連chu chu機都過一舊, 相信係因為吹乸仲見到佢的關係。
他們打生打死都好,風改我是之前正常價落咗訂,就睇店家有沒嘚派貨。
雀雀我就訂咗嗰部新機,就等B社幾時出喳~

原風靈我仲爭背包手掌PACK囉....  發表於 27-3-2023 11:10 PM
買極買唔到女主角..銀髮就買到..
又登入唔到 發表於 27-3-2023 10:21 PM
買極買唔到女主角..銀髮就買到..

白毛都唔平喎,

買過女主, 真心覺得此系列唔值兩舊, 我指個人; 太細了
熱狗OO 發表於 27-3-2023 11:11 PM
白毛都唔平喎,

買過女主, 真心覺得此系列唔值兩舊, 我指個人; 太細了

當日模倉有一堆銀髮兩舊找十...仲買到..雖然都係貴..
成日見店貼返了貨貼相,但間間唔多貨,一出就無晒..完全唔可能買到..旺角有貨但兩舊半點買..
新馬娘都差不多兩舊半至三舊...

水星的魔女外傳「凡納迪斯之心」開始連載

本帖子中包含更多資源

x
THE GUNDAM BASE TOKYO 展出

HG限定 1/144 風靈高達 帕梅特流入值6

FULL MECHANICS 1/100 風靈高達

https://hobby.dengeki.com/event/1882860/

本帖子中包含更多資源

x
stonekeung01 發表於 29-3-2023 11:37 PM
THE GUNDAM BASE TOKYO 展出

HG限定 1/144 風靈高達 帕梅特流入值6

哈, 隻1/100已經睇到有偷膠 (見手連身果段格肋底關節)