Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] RG 勇者王 GAOGAIGAR & RG限定 GOLDY MARG

各位師兄加油, 銷量足夠一定會出始源勇者王

咁我等始源算, 因為已有合金淫
16cm 細左D ,大返D可以夾到多D野玩
買左 smp,呢隻就等成品出左再觀望下
熱狗OO 發表於 17-3-2022 12:38 PM
各位師兄加油, 銷量足夠一定會出始源勇者王

咁我等始源算, 因為已有合金淫  ...

始源一定出啦,可能放限定5,6百,中期個隻有無得出就難講
G3X 發表於 18-3-2022 06:37 AM

凈係始源果執頭髮都收你兩三舊水啦~
當年只是睇電視版, 先入為主, 而家呢隻我先當係正宗勇者王

咩始源勇者王, 我覺得超級樣衰, 唔係我杯茶

5/6舊都抵過之前的食玩喇....

我兩隻都要
出得唔錯,幾精細,雖然我對GGG冇喜好,不過都買隻來支持下,話曬却都係新諗頭,如果唔係以后冇新賞試就慘了

Couldn't agree more  發表於 18-3-2022 11:23 PM
熱狗OO 發表於 18-3-2022 02:49 PM
5/6舊都抵過之前的食玩喇....

B記d機械人食玩一向貴,RG沙殺比大大隻又靚,都係三百樓下
G3X 發表於 19-3-2022 01:53 PM
B記d機械人食玩一向貴,RG沙殺比大大隻又靚,都係三百樓下

無錯,所以我先話SMP勇者王今後定位好尷尬。不過慶幸SMP勇者王條line差不多出哂。

成本問題掛。出去食玩既機械人出完一水就冇,模型箇邊就會翻模長賣長有。
smp裡面有再販既機械人少之又少,ggg就係其中之一,我諗就係因為咁,先會再拎佢去rg呢邊再出多次。

正吖,出侬個,如果RG會繼續出其他唔同嘅系列作品便好了,質素好,價錢也算相宜,可動又好,希望有其他真實糸,機戰,戰隊等便好了
你好 發表於 19-3-2022 03:12 PM
無錯,所以我先話SMP勇者王今後定位好尷尬。不過慶幸SMP勇者王條line差不多出哂。 ...

要買smp 既一早買咗,成係line都出完,好賣既咪rg出下囉,唔係有人幻想成條line出rg呀?
shallbe 發表於 19-3-2022 06:12 PM
成本問題掛。出去食玩既機械人出完一水就冇,模型箇邊就會翻模長賣長有。
smp裡面有再販既機械人少之又少, ...

的確係, 9成9的食玩都只出一次錯過左就好難買翻, 但模型起碼識再版下