Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 魂限 ROBOT魂『BRAIN POWERD』NELLIE BRAIN & HIME BRAIN

G3X 發表於 31-3-2022 03:14 PM
突擊高達空戰裝都分二盒買,奸到出汁,突擊高達無背包不如唔買.....

睇怕Duel Gundam果一身裝甲「Assault Shroud」應該都係分開賣囉,明明舊版係一盒過的。
量產機捷武D武器又唔齊,即係迫人另買武器包啦!
Dancougaproto 發表於 1-4-2022 10:49 PM
我冇睇過呢套戲,想問一下明明叫做brain powered ,但係點解駕駛艙在裙甲

你唔講我都唔記得駕駛倉在那, 就是你講完我睇過套劇都無印象

隻機係有多少自我意識的, 但仔細我不記得了

如果你有睇過機甲創世紀, 你當係一隻可以駕駛的魔種囉

事實上除左宿敵NTR主角老無之外我最有印象就係最後一集, 基本上就係100%抄機甲創世紀既

主角去到敵方個母體, 同"果舊野" (SORRY, 我連佢乜樣都無印象) 誠懇地講: "你就係大佬喇, 我地唔好打喇~"

對方: "哦, 好喇"

於是就和平散水了, 哇我真係睇到啤一聲  
熱狗OO 發表於 1-4-2022 11:41 PM
你唔講我都唔記得駕駛倉在那, 就是你講完我睇過套劇都無印象

隻機係有多少自我意識的, 但仔細我不記得了 ...

唔該師兄,我有睇過機甲創世紀,即刻清楚晒呢套brain powered 噏乜,真係比喻得好傳神
魂 NATIONS TOKYO 展出

https://hobby.dengeki.com/news/1511716/

魂 NATIONS TOKYO 展出