Toysdaily 玩具日報

查看: 9223|回復: 36

[新品消息] 魂限 ROBOT魂『BRAIN POWERD』NELLIE BRAIN & HIME BRAIN

呢套臭作都出; 等插低過100入,,
熱狗OO 發表於 20-2-2022 02:30 PM
呢套臭作都出; 等插低過100入,,

呢套野有睇, 以富野牛油貴的臭作系列來說又爛唔過G之復國/重戰機或OVERMAN (應該串錯)

至少唔洗話叫做頂, 但睇完完全無印象果隻囉

基本上, 成套戲除了宿敵哥上左主角阿媽呢幕之外我係完全唔記得

由於個主角根本就係"嘉美尤走錯片場", 高達迷可以想像下Z高達中尊尼上左嘉美尤阿媽的話有幾震撼 (咁呢個阿媽靚D既)

想回來我又諗唔到有那一套動畫甚至任何影視作品會有講個敵人上左主角阿媽的
係咪又想挑戰 $60.....
依套野話曬都永野護機設 少product出 入過機戰 又唔係真係咁無價值既......
淨係記得OP個個唔着衫露曬點飛來飛去⋯⋯充滿富野奇奇怪怪動作風格

9月 魂限 ROBOT魂 <SIDE ANTIBODY> NELLIE BRAIN

ROBOT魂 <SIDE ANTIBODY> ネリーブレン
PVC&ABS製可動フィギュア
全高:約150mm
セット内容:本体、交換用手首左右各4種、ブレンバー(ネリーブレン用)、伊佐未勇ディスプレイパーツ、魂STAGEアダプターパーツ
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:8,800円(税込/送料・手数料別)
2022年9月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/1488213/

10月 魂限 ROBOT魂 <SIDE ANTIBODY> HIME BRAIN

ROBOT魂 <SIDE ANTIBODY> ヒメブレン
PVC&ABS製可動フィギュア
全高:約150mm
セット内容:本体、ブレンバー、ブレンブレード、ショーター、宇都宮比瑪ディスプレイパーツ、交換用手首左右各4種、魂STAGE用アダプターパーツ
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:8,800円(税込/送料・手数料別)
2022年10月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/1488213/

重戰機加機動警察!?
可以擺高難度動作,仲好自然喎!!
留意呢套機設係永野護大神
sniperxp 發表於 21-2-2022 05:07 PM
係咪又想挑戰 $60.....

我諗真係60蚊都費時製造家中垃圾了...
直接出後期機,唔出初期機先呃一波?
熱狗OO 發表於 31-3-2022 10:53 AM
我諗真係60蚊都費時製造家中垃圾了...

Bandai應該自己都知出大貨死硬,
所以呢兩隻係魂限,不是大貨