Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MGEX 1/100 STRIKE FREEDOM GUNDAM 突擊自由高達

大陸D高達模型炒到飛起,D訂單又可以亂cut 去X宝訂真係傻傻地
$500可考慮......................
antohny01087 發表於 1-7-2022 08:47 PM
$500可考慮......................

這價位只能在夢中見了
一尐都唔靚,腳太肥,身高又短,唔知有乜吸引?
may20 發表於 9-7-2022 08:57 PM
一尐都唔靚,腳太肥,身高又短,唔知有乜吸引?

我見過實物, 其實都唔錯架, 不是高挑大長腿風格而已

美網有報價, 呢個價我比多小小買合金玩具好過.

https://www.gundamplanet.com/mge ... freedom-gundam.html

利申: 有MG, 有PG, 有BB
ACGHK 2022 展示 updated (photo by 版友:williamhychan)

琴日去咗睇實物,如果齋睇骨D黃就好唔掂…但著好衫之後我覺得都OK喎,露出黎果D位都係金既,係手中間關節會露黃比較嚴重…
有人話笑呢道多人素組,我想講,如果改開機果D師兄…
你地自己改都得…唔洗買呢部啦…
各有各玩,無必要咁講既

師仔 發表於 1-8-2022 11:10 AM
琴日去咗睇實物,如果齋睇骨D黃就好唔掂…但著好衫之後我覺得都OK喎,露出黎果D位都係金既,係手中間關節會 ...

其實ok收貨ar, 最多隻屎金色做個板噴就啪得
真心講句,隻嘢實物係幾唔錯。

若嫌某啲位屎金feel重咗啲,自己板噴亦唔難。

咁嘅造型你唔係模型的話,你諗會收你幾錢?

襯而家yen平,900左右的話不妨入隻。
小腿肥腫難分,又短又肥。
sniperxp 發表於 1-8-2022 12:40 PM
其實ok收貨ar, 最多隻屎金色做個板噴就啪得

所以如果唔過1000我應該都會入手,不過我無訂貨,唔知到時街會唔會被炒呢?
WonderJimmy 發表於 1-8-2022 11:17 PM
真心講句,隻嘢實物係幾唔錯。

若嫌某啲位屎金feel重咗啲,自己板噴亦唔難。

唔好意思,咩叫做板噴呀?
師仔 發表於 4-8-2022 11:14 AM
所以如果唔過1000我應該都會入手,不過我無訂貨,唔知到時街會唔會被炒呢? ...

不如訂咗先,大部份唔過一牛。
師仔 發表於 4-8-2022 11:15 AM
唔好意思,咩叫做板噴呀?

唔剪件,成版件就咁噴油......