Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MGEX 1/100 STRIKE FREEDOM GUNDAM 突擊自由高達

denniskwong 發表於 15-11-2022 10:47 AM
seed 呢d先係機設, 型到~~
我到e+都唔太接受到水星果種設計...

我問過晒我身邊玩開高達既(中年人),都唔鐘意亦唔會買

反而我見過幾次啲10幾20歲既後生仔問有無風零高達

eddiem249 發表於 15-11-2022 02:47 PM
我問過晒我身邊玩開高達既(中年人),都唔鐘意亦唔會買

反而我見過幾次啲10幾20歲既後生仔問有無風零高達 ...

好似仲賣得唔錯, 卡通又聽人話好睇...
可能得我唔太識欣賞
denniskwong 發表於 15-11-2022 02:54 PM
可能得我唔太識欣賞

主角機個人覺得幾靚,d配角機我就唔太多好感了
denniskwong 發表於 15-11-2022 02:54 PM
可能得我唔太識欣賞

集集播完就一堆ON 9 MEMES

啲戰鬥仲衰過手機遊戲 Gundam Engage 啲過場畫面

https://www.youtube.com/watch?v=f3qgudxPeko&t=338s

G3X 發表於 15-11-2022 03:19 PM
主角機個人覺得幾靚,d配角機我就唔太多好感了

可能我老餅接受唔到新野...
特別係個肥大肉比設計, 比例好奇怪
好心你地啦,呢套唔係拍比你地呢啲老嘢睇㗎,導演已講明係吸引年青一代入高達坑,廢老剩識講舊時好,返去睇UC啦!
bigbigfriend 發表於 15-11-2022 06:06 PM
好心你地啦,呢套唔係拍比你地呢啲老嘢睇㗎,導演已講明係吸引年青一代入高達坑,廢老剩識講舊時好,返去睇 ...

x 999

明明大把其他選擇,唔啱睇又駛乜咁講?UC嘅可以等睇敗家仔劇場版續篇,你驚笨大唔會做落去咩?等個IP有啲新嘗試唔好咩?

利申: 年過50死廢中,巾由初代王愛明唱太空戰士睇到而家,其他老鬼fans不代表我。
期待收貨。。。。不過,唔知幾時先得閑砌!
日本今日出貨            
有小店已自爆, 今水貨無佢地份
支架位喺背包到,但背包同身體連接位好似好短,受唔受到成部機重量?
SSP 猫猫店好似今日會賣街
tsang_20190721 發表於 17-11-2022 11:41 AM
SSP 猫猫店好似今日會賣街

藍精都有..........
我係模倉訂咗, 唔知今晚有無機會去攞貨呢?