Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 食玩 SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 勇者特急

勇 發表於 4-10-2022 01:32 PM
我都覺得係,你無可能買一盒返去砌不到一個機械人,所以不應分多幾盒,一個合體一盒過才好 ...

所以希望其他都會好似勇者王咁喺RG出
laiken 發表於 4-10-2022 03:40 PM
所以希望其他都會好似勇者王咁喺RG出

我都想, RG個SIZE最好, 食玩太細隻, THE合體果D又太大隻
yugi 發表於 4-10-2022 07:13 PM
我都想, RG個SIZE最好, 食玩太細隻, THE合體果D又太大隻

如果用RG出, 我都會買黎玩下
但食玩D膠, 真係算吧啦
日本店 sample updated

展示 updated

見到加爾依家呢個衰樣,真係好想之後會出隻放大版
k_dash 發表於 18-10-2022 11:47 PM

留一手....
擺果條友係咪唔想撈嘅
k_dash 發表於 18-10-2022 11:47 PM

有邊個會只係DISPLAY加爾?我只係想要無敵超能加爾完全模式
eddiem249 發表於 19-10-2022 02:51 AM
有邊個會只係DISPLAY加爾?我只係想要無敵超能加爾完全模式

想獨立display的人一定會有,而你所講的加爾final form我又唔信笨大會出唔齊,獨立放大版就未必有
食玩焗限左3盒所以無好似指令咁再獨立出未合體的機械人
應該要同時跟一個外型重視非變型合體高可動加爾
eddiem249 發表於 19-10-2022 02:51 AM

宜家咁嘅款連合體姿勢都擺唔到

等Goodsmile個隻,大合體仲大隻。
SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 勇者特急 飛龍【PB限定】

玩家各自理想配色

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] 勇者特急マイトガイン 飛龍【プレミアムバンダイ限定】
販売価格:8,250 円(税込)
お届け日:2023年3月発送

次回預告

https://bandaicandy.hateblo.jp/entry/20221019_smp?_gl=1*1jnzb6e*_ga*MTYzODEyNzUzMC4xNTgzNDI1MTk1*_ga_0VKVKKN4NV*MTY2NjE3NDgxOC4xMi4wLjE2NjYxNzQ4MTguMC4wLjA.