Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] THE合体 HAGANEWORKS 超獸機神斷空我

DenloX 發表於 13-9-2022 10:47 AM
有邊隻合金魂把劍係金屬...

把劍如果用金屬製既睇怕都幾難攞得起
為左鷹戰機的DETAIL位和變形,個頭搞到好大。
去了千值殿看實物,唔該職員擺好啲個pose得唔得?依家好似踩咗蕉皮向後跌咁,唔識擺就站屍便可,真趕客⋯⋯
完全讚同樓上所講,簡單站屍就好,現在個版擺到好似把劍太聚手咁,搞到條腰彎晒
我仲帶埋個friend去睇諗住導佢入坑,點知佢睇完皺曬眉頭,仲話我咁嘅樣仲去訂,無言……
bigbigfriend 發表於 23-9-2022 09:03 AM
去了千值殿看實物,唔該職員擺好啲個pose得唔得?依家好似踩咗蕉皮向後跌咁,唔識擺就站屍便可,真趕客⋯⋯ ...

會唔會係佢呢個試版本身唔夠力頂住個靚post結果要就住擺變成咁呢
工場 sample

白模嗰d 唔通係究極斷空我既裝甲。。。。
去咗千值睇...個pose..完全趕客...擺返正真係咁難咩....
takeshi 發表於 27-9-2022 10:14 PM
去咗千值睇...個pose..完全趕客...擺返正真係咁難咩....

你地講到咁,突然好有興趣去睇下 tim ...
kennethli 發表於 27-9-2022 09:10 PM
白模嗰d 唔通係究極斷空我既裝甲。。。。

係喎,飛常相似

ULTIMATE DANVCOUGA DLC!!!!!! 6A409AC1-3812-4BE5-8321-2CC0DEB44BFA.jpeg
takeshi 發表於 27-9-2022 10:14 PM

邊度有得睇?

兆萬千值鍊shop  發表於 28-9-2022 12:36 AM
Vince 發表於 27-9-2022 10:48 PM
你地講到咁,突然好有興趣去睇下 tim ...

同佢間店入便其他display品的pose格格不入,我開始懷疑係特登
造型、比例係非常好,但關節上似乎仲未搞好,未敢訂住