Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 機械人研究所:2022年5千蚊消費劵買玩具攻略 9月30日 updated

Vince 發表於 15-4-2022 07:27 PM
機械人研究所:2022第一期5千蚊消費券買玩具攻略 Ver 1.5 !!

上星期同大家分享左2022年既第一期5千蚊消費 ...

睇完1.5 應該只會入十五機,因為想要一架容易合體嘅機

都唔知百獸王吘個係飛鏢,玩超合金魂時揸法係盾
mushroom 發表於 3-5-2022 03:52 PM
睇完1.5 應該只會入十五機,因為想要一架容易合體嘅機

都唔知百獸王吘個係飛鏢,玩超合金魂時揸法係盾 ...

竟然只訂 15機 ?
我自己就應該會全入 mini action 系列。
百獸王,個「飛鏢」真係好多人當係盾,但動畫中佢真係只係一個「飛鏢」中間仲要係穿 loan ga ...
Vince 發表於 3-5-2022 07:46 PM
竟然只訂 15機 ?
我自己就應該會全入 mini action 系列。
百獸王,個「飛鏢」真係好多人當係盾,但動畫中 ...

一向沒入mini action, 有超合金魂就算,雖然我沒有大武士,超力那些。

同埋不見正價現貨,連忍唔住入手的機會都沒有,否則都可能入大武士。

百獸王太多產品,再入都想試其他合金
Vince 發表於 29-4-2022 05:38 PM
機械人研究所:2022第一期5千蚊消費券買玩具攻略 Ver 1.5.5 !!

正所謂,萬里長城長又長,小編推介既玩具 L ...

終於睇晒,機甲創世記入過一隻藍色,變型怕怕
mushroom 發表於 4-5-2022 02:31 PM
終於睇晒,機甲創世記入過一隻藍色,變型怕怕

多謝支持
機甲我會齊晒4隻,但未有時間認真玩過,好怕玩一次變形都成個鐘。
Vince 發表於 4-5-2022 02:47 PM
多謝支持
機甲我會齊晒4隻,但未有時間認真玩過,好怕玩一次變形都成個鐘。 ...

早些變你可能會放棄,或只維持電單車型
機械人研究所:2022第一期5千蚊消費券買玩具攻略 Ver 1.8 !!

如果大家係係用八達通收取消費券既話,2022年既第一期5千蚊最後既1千蚊應該終於收到啦 ~ 咁大拿拿1千蚊,話多唔多話少唔少,到底點洗好呢 .... 對小編黎講,當然就係訂玩具啦 ~ 所以,我地又黎個 Ver. 1.8 講下新開訂既玩具 la !!  如果大家心目中有更好更多既選擇,歡迎留言分享 !!

https://youtu.be/g0yTpj9z6AQ

主持:Vince
製作:Vince

如果大家喜歡,記住 LIKE、SUBSCRIBE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!
我都鍾意隻木馬號喎!!

貪佢細細隻,唔呀訂!!

睇多些後續消息先!!
尋日咁啱又係返貨日找尾數都用晒了
yugi 發表於 17-6-2022 09:50 PM
尋日咁啱又係返貨日找尾數都用晒了

6月只等FIGMA隻鬼滅新之助, 集齊4人此系列就當畢業
小弟早兩日出MK衝現貨,入咗隻SHF劇場版比達+R魂B3老虎,再訂咗件玩具,已經用曬一千大洋「燒肺券」啦!
MPG最吸引我

百獸王可能係第一隻收得晒手腳(唔計無變型那些)的產品,5pro都跟唔足

十五機應該仲有一條電鞭做武器

見到安妮,第一次覺得shf換樣係咁有用
機械人研究所:2022第二期5千蚊消費券買玩具攻略 !!

等了又等,2022年既第二期5千蚊消費券,終於收到啦 ~ 雖然得果 2千 蚊,想買貴小小既玩具都唔得,但都可以用黎訂下玩具既。今集「機械人研究所」又再同大家推介一下近期有咩好野啦 !! 如果大家心目中有更好更多既選擇,歡迎留言分享 !!

https://youtu.be/ACLb0D0bmVI

如果大家喜歡,記住 LIKE、SUBSCRIBE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!
機械人研究所:2022第二期5千蚊消費券買玩具攻略 Ver.2.05!!

本來今個星期係想同大家分享新出既超合金魂大鐵人18號。可惜由於小編整親隻手,所以唔太可以靈活咁玩件玩具,所以就順延到下星期先至同大家分享!! 咁今個星期就同大家分享:第二期5千蚊消費券買玩具攻略 Ver.2.05 啦 ,如果大家心目中有更好更多既選擇,歡迎留言分享 !!

https://youtu.be/4qVdgeAGR4Q