Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 機械人研究所:2022年5千蚊消費劵買玩具攻略 9月30日 updated

相信大家應該都收到 2022年既第一期5千蚊消費券啦 ~ 好,咁我地當然就同大家分享一下 4 ~ 6月有乜野新玩具可以買黎玩下啦。相信可能大家心目中有更好更多既選擇。歡迎大家留言分享 !!

https://youtu.be/o0SdjTcCzaY

主持:Vince
製作:Vince【vince@toysdaily.com

如果大家喜歡,記住 LIKE、SUBSCRIBE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!
Vince 發表於 1-8-2021 06:31 PM
係咁 e 整出黎 ... 一定包唔晒全港既玩具鋪。有錯請指正。thx

FL是否仍然只收現金???  
又登入唔到 發表於 8-4-2022 09:42 PM
FL是否仍然只收現金???

佢 7號 既 post
唔知the合金勇者傳說4月幾時出,就黎忍唔住入隻gx-68玩
Lau 發表於 3-8-2021 10:25 AM
其實我朋友推介我買 Metal Build 龍神號...

但我自己就有保留...

冇咩推唔推介,應該揀自己心頭好入手
lostintv 發表於 3-8-2021 03:54 PM
近期有什麼值得買?

玩具嘅嘢冇話值唔值,係睇個人喜好
淨係一樓訂野尾款已能在4月用光, 唔駛諗買其他野
機械人研究所:2022第一期5千蚊消費券買玩具攻略 Ver 1.5 !!

上星期同大家分享左2022年既第一期5千蚊消費券點用好,估唔到一個星期都未夠就有些更吸引既 product 預備發售/開始訂購。好,既然係咁,我地就黎個 Ver. 1.5講埋 d 新野比大家聽聽 la !!  如果大家心目中有更好更多既選擇,歡迎留言分享 !!

https://youtu.be/47bqAJy9UYw

製作:Vince【vince@toysdaily.com

如果大家喜歡,記住 LIKE、SUBSCRIBE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!
有錢時想買嘅又未出
用消費券,
總共,
買過什麽產品啊!?
機械人研究所:2022第一期5千蚊消費券買玩具攻略 Ver 1.5.5 !!

正所謂,萬里長城長又長,小編推介既玩具 LIST 比它長。估唔到唔夠兩星期,小編又覺得有好物推介比大家。好,又黎一個 Ver. 1.5.5 講埋 d 兩星期既新野 la !!  如果大家心目中有更好更多既選擇,歡迎留言分享 !!

https://youtu.be/p7HbTRxQeLE

製作:Vince

Vince 發表於 8-4-2022 09:12 PM
相信大家應該都收到 2022年既第一期5千蚊消費券啦 ~ 好,咁我地當然就同大家分享一下 4 ~ 6月有乜野新玩具 ...

未睇1.5 同1.5.5

暫時只訂邪虎丸
mushroom 發表於 2-5-2022 03:41 PM
未睇1.5 同1.5.5

暫時只訂邪虎丸

「暫時」<=

俾你捉到tim
Vince 發表於 15-4-2022 07:27 PM
機械人研究所:2022第一期5千蚊消費券買玩具攻略 Ver 1.5 !!

上星期同大家分享左2022年既第一期5千蚊消費 ...

睇完1.5 應該只會入十五機,因為想要一架容易合體嘅機

都唔知百獸王吘個係飛鏢,玩超合金魂時揸法係盾