Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂限「METAL BUILD」GUNDAM ASTRAY RED DRAGONICS

咪係囉, 應該要有頭有尾俾呢 SET 喇
Vince 發表於 17-2-2022 02:00 PM
比之前有紅迷既玩家換頭,但又唔齊 parts 可以完全變到 Red dragonics …
...

日魂再販返王者之劍同Flight Unit, 買齊就可以砌到紅龍改
stonekeung01 發表於 17-2-2022 03:06 PM
日魂再販返王者之劍同Flight Unit, 買齊就可以砌到紅龍改

都係唔齊,還欠小腿、腰背推進器和一堆紅色刀刃

Vince 發表於 17-2-2022 02:00 PM
比之前有紅迷既玩家換頭,但又唔齊 parts 可以完全變到 Red dragonics …
...

唉。。。其實都只係變到個頭。。。

佢今次特別加咗啲紅色效果件喺幾把烈雷劍(カレトヴルッフ)上面,即係如果你要還原官方Red Dragonics,局你買呢隻。。。
ToyKnife 發表於 18-2-2022 10:33 AM
唉。。。其實都只係變到個頭。。。

佢今次特別加咗啲紅色效果件喺幾把烈雷劍(カレトヴルッフ)上面,即 ...

可能會再出多 set option parts 呢
真心,部嘢加埋個幾把劍,完全無美感
其實今次魂限喝呢個係新既原創形態(Red Dragonics),同之前出SAMPLE個red dragon係唔同的, 簡單啲講,要red dragon形態,就要紅迷2.0+9月個option set+三把王者劍+飛行背包, 新呢個係變唔到red dragon的(官網咁寫, 我懷疑用返另外三把王者劍係可以)
sold out :((((((((
0.01秒已經入唔到囉!
到現在都係

港魂
METAL BUILD ASTRAY DDRAIG HEAD OPTION SET
https://p-bandai.com/hk/item/N2593473001001

METAL BUILD CALETVWLCH OPTION SET
https://p-bandai.com/hk/item/N2492453001002

METAL BUILD FLIGHT UNIT OPTION SET (ALTERNATIVE STRIKE Ver.)
https://p-bandai.com/hk/item/N2492454001002

METAL BUILD 出書
「METAL BUILD HISTORIA」
価格3,850円(税込)
2022年04月発売予定
METAL BUILD 十周年回顧
https://www.amazon.co.jp/o/ASIN/4798627992/pick-item-22

stonekeung01 發表於 19-2-2022 11:14 AM
METAL BUILD 出書
「METAL BUILD HISTORIA」
価格3,850円(税込)

連書都秒殺,有無咁痴線?
想確認一下, 呢個飛行背包同以前果 D, 是否只係多咗一個突擊背部轉插?