Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Evolution Toys Super Metal Action 合金 宇宙魔神 Daikengo

Vince 發表於 12-12-2021 10:22 AM
你講 巴別2世部機?好似 delay 到 12月。

原本話10月出,然後官網話延遲至11月,最後竟然到12月都冇聲氣
G-man 發表於 12-12-2021 11:54 AM
48,800円即港幣3500元…………萛了吧!!

所以我真係唔明點解48000yen的玩具喺香港買只需2000幾
Dancougaproto 發表於 12-12-2021 04:20 PM
原本話10月出,然後官網話延遲至11月,最後竟然到12月都冇聲氣 ...

最近好多玩具都 delay ... 就算 bandai 都有。不過 d 間廠 ... 唔執已經好好彩 ....

btw ... d 隻 宇宙魔神 都 delay 左。
呢間公司依然出到新野,証明好多鐵粉支持,真西利!
日本已出,香港有冇「勇者」會買?

Vince 發表於 13-6-2022 10:01 AM
日本已出,香港有冇「勇者」會買?

樓主就係勇者,買同拍片。
馬仔 發表於 13-6-2022 11:23 AM
樓主就係勇者,買同拍片。

但我窮呢,d 隻仲應該唔平。
佢一隻個價 = 買晒 the 合体 泰丹x 加 泰安。
我情願買隻 sad 貨再搞換件 law。
或者等pose plus,可能有機會出。
情意結,我想入手,不過香港未見有
benbenben4213 發表於 14-6-2022 12:30 PM
情意結,我想入手,不過香港未見有

呢套野成3千幾蚊,真係要有好大勇氣同愛先會買。
馬仔 發表於 15-6-2022 01:45 PM
呢套野成3千幾蚊,真係要有好大勇氣同愛先會買。

ET=1000% sad, not only minor sad,often big sad.
Vince is correct, buying a sad GS Dagarn X and requesting a replacement is better than buying a 100% sad ET without the possibility of getting normal replacements
睇過呢位日本朋友介紹 ,呢隻野似乎唔錯,當懷舊合金玩係ok, 但現代人未必接受得到。

https://youtu.be/ABbsgE2ddfs

Vince 發表於 13-6-2022 11:33 AM
但我窮呢,d 隻仲應該唔平。
佢一隻個價 = 買晒 the 合体 泰丹x 加 泰安。
我情願買隻 sad 貨再搞換件 la ...

訂曬三隻的我現在想死的心都有
仲十五十六緊攞唔攞泰丹
時完條片又真係唔錯喎!雖然幾重舊合金既影子,  當改良版都ok!
玩具Joe 發表於 18-6-2022 08:52 AM
時完條片又真係唔錯喎!雖然幾重舊合金既影子,  當改良版都ok!

玩開舊金合既人兄真係可以考慮下,呢隻算合格,但個價錢就………..