Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 魂限 DX超合金 VF-1J ARMORED PARTS SET / 一般發售 VF-1J ARMORED

谢谢熱狗師哥~^^~
大約半個鐘前見到奇趣仲有貨,賣$3,300
nela 發表於 30-9-2021 10:05 PM
Thanks…試下先!請問freight cost 你選什麼?大約幾$?

我用 EMS,4700yen。早兩日寄出了,依家只係等收貨。
pandaz 發表於 4-10-2021 01:45 PM
我用 EMS,4700yen。早兩日寄出了,依家只係等收貨。

計埋同香港鋪頭差200多D⋯⋯不過直送屋企,又有開盒日本空氣~~priceless…
godbless1234 發表於 2-10-2021 07:36 PM
大約半個鐘前見到奇趣仲有貨,賣$3,300

周街都衫遷, 最低見易發發凌喎。
nela 發表於 4-10-2021 10:58 PM
計埋同香港鋪頭差200多D⋯⋯不過直送屋企,又有開盒日本空氣~~priceless… ...

我唔識用集運,見前幾個 post 有師兄用,下次有機會會試下
呢個星期尾去買 VF-1S 一條輝 MODE, 到時買配電影版寶貝鴨及呢 SET 重甲
tsang_20190721 發表於 5-10-2021 05:56 PM
呢個星期尾去買 VF-1S 一條輝 MODE, 到時買配電影版寶貝鴨及呢 SET 重甲  ...

電影版背包應該幾貴,裝甲容易入手。
馬仔 發表於 5-10-2021 09:57 PM
電影版背包應該幾貴,裝甲容易入手。

貴 tv 50%

即係1500左右? 唉..我都係同佢鬥長命算啦...
根本英俊 發表於 5-10-2021 11:50 PM
即係1500左右? 唉..我都係同佢鬥長命算啦...

我都放售數量好少, 同時我都諗住只買一次, 所以當豪俾佢算喇
熱狗OO 發表於 28-9-2021 09:23 AM
除了J頭上不了S頭外,

個頭部坐位特效只能上J不可上S令我驚訝笨大的無恥。 ...

乜骨架唔係一樣咩? 等我仲以為可以換添
tsang_20190721 發表於 6-10-2021 09:22 AM
乜骨架唔係一樣咩? 等我仲以為可以換添

係; 算喇, 著到件衫就算吧; 我FRD買了1D上唔到甲先大獲
熱狗OO 發表於 6-10-2021 10:44 AM
係; 算喇, 著到件衫就算吧; 我FRD買了1D上唔到甲先大獲

好奇問問, 想知點樣上唔到甲? 胸甲扣唔到?
tsang_20190721 發表於 6-10-2021 11:08 AM
好奇問問, 想知點樣上唔到甲? 胸甲扣唔到?

1d 胸口和1J, 1A 唔同。所以

1J/ 1A ~~著都重甲可換埋頭
1S~~~ 著到重甲但不能換頭
1D —著唔到